Αυξήσεις 6% στις τιμές εισιτηρίων της Disneyland

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυξήσεις 6% στις τιμές εισιτηρίων της Disneyland
Την αύξηση των τιμών κατά περίπου 6% σε δύο θεματικά πάρκα του Disneyland Resort στην Καλιφόρνια, αποφάσισε η Disney.

Την αύξηση των τιμών κατά περίπου 6% σε δύο θεματικά πάρκα του Disneyland Resort στην Καλιφόρνια, αποφάσισε η Disney, καθώς η προσέλευση έχει επιβραδυνθεί σημαντικά και αντιμετωπίζει αυξημένα κόστη.

Τα πιο ακριβά ημερήσια εισιτήρια του πάρκου - αυτά που αφορούν Σαββατοκύριακα και αργίες - ήδη από σήμερα αυξάνονται κατά 6,2% στα 206 δολάρια. Ωστόσο, το πιο οικονομικό εισιτήριο του πάρκου που είναι διαθέσιμο για τουλάχιστον 15 μέρες τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο θα παραμείνει αμετάβλητο στα 104 δολάρια.

Το Disneyland Resort διαθέτει επτά επίπεδα τιμολόγησης ανάλογα με τη ζήτηση, τα οποία θα αυξηθούν μεταξύ 7 και 12 δολαρίων, δηλαδή από 5,9% έως 6,5%, σύμφωνα με την εταιρεία. Ακόμη, αυξάνεται το κόστος του ετήσιου πάσου Magic Key κατά 100 έως 120 δολάρια ανάλογα με το είδος πρόσβασης που θα επιλεχθεί.

Η Walt Disney έχει επικριθεί ήδη για το κόστος εισόδου στα πάρκα που διαχειρίζεται αλλά και στα καταλύματά της, που πολλοί θεωρούν ότι έχουν αυξηθεί υπερβολικά.

Για το λόγο αυτό, η εταιρεία προχωρά σε μία σειρά από προωθητικές ενέργειες όπως το να παρέχει από τις 22 Οκτωβρίου στα παιδιά ηλικίας 3 έως 9 ετών τη δυνατότητα για ημερήσιο εισιτήριο στα 50 δολάρια.

«Παρέχουμε πάντα μια μεγάλη ποικιλία εισιτηρίων, επιλογών εστίασης και ξενοδοχείων, καθώς και προσφορές προώθησης καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, για να καλωσορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες», δήλωσε η Jessica Good, εκπρόσωπος του Disneyland Resort, σε δήλωσή της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Προειδοποίηση Fitch: Προχωρά αργά η απαλλαγή από τις εκπομές άνθρακα

Στα χέρια της Rio Tinto η Arcadium για 6,7 δισ. δολάρια

Boeing: Αδιέξοδες οι διαπραγματεύσεις με το συνδικάτο - Αποσύρει την προσφορά της

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider