Νέο e-branch άνοιξε στη Γλυφάδα η Τράπεζα Πειραιώς

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο e-branch άνοιξε στη Γλυφάδα η Τράπεζα Πειραιώς

Το τέταρτο, πλήρως αυτοματοποιημένο κατάστημα, άνοιξε η Τράπεζα Πειραιώς στη Γλυφάδα, φέρνοντας τις νέες τεχνολογίες τραπεζικής πιο κοντά στους πελάτες των Νότιων Προαστίων.

Το νέο e-branch άνοιξε τις πύλες του στις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου και ήδη εξυπηρετεί καθημερινά μεγάλο αριθμό ιδιωτών και επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής της Γλυφάδας. Οι νέες τεχνολογίες που διαθέτει το νέο κατάστημα δίνει στους πελάτες της τράπεζας τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους με ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια.

Μάλιστα, το e-branch έχει διευρυμένο ωράριο λειτουργίας τις καθημερινές ημέρες, ενώ παραμένει ανοιχτό και το Σάββατο, διευκολύνοντας έτσι σημαντικά τους εμπόρους και λοιπούς επαγγελματίες της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τράπεζα Πειραιώς έλαβε σημαντική διάκριση για το νέο τύπου κατάστημα e-branch, «Highly Commended: Piraeus Bank – Remote cashier» στην κατηγορία «Best Use of IT in Retail Banking», στην τελετή απονομής των Banking Technology Awards που διεξήχθησαν στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider