Τράπεζα Πειραιώς: Συμφωνία με τη «ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ» για αγορά εξοπλισμού

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τράπεζα Πειραιώς: Συμφωνία με τη «ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ» για αγορά εξοπλισμού

Σε συμφωνία με την εταιρεία μηχανολογικού εξοπλισμού ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ ήρθε η Τράπεζα Πειραιώς προκειμένου να εξασφαλίσει ευνοϊκούς όρους για τους αγρότες-πελάτες της.

Σκοπός του προγράμματος, είναι η χρηματοδότηση των αγροτών με ευνοϊκούς όρους για την αγορά γεωργικού εξοπλισμού, τόσο στο πλαίσιο του υπομέτρου 4.1 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020 όσο και εκτός. Η χρηματοδότηση θα γίνεται με επενδυτικό δάνειο για την αγορά μηχανολογικού εξοπλισμού νέου ή μεταχειρισμένου (γεωργικοί ελκυστήρες και παρελκόμενα) με ευνοϊκούς όρους, αλλά και σημαντικά πλεονεκτήματα για τους πελάτες.

Η νέα αυτή συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς, αφορά σε ολοκληρωμένη χρηματοδοτική πρόταση και πιστοποιεί τη σταθερή βούλησή της για την υποστήριξη του αγροτικού επιχειρείν και την ενθάρρυνση κάθε υγιούς και παραγωγικής προσπάθειας στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας.

Η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά στους τομείς δραστηριότητας της. Ήδη, από τις αρχές της δεκαετίας του 1960, εισχώρησε στην αγορά των γεωργικών ελκυστήρων, με την αντιπροσώπευση των τρακτέρ UNIVERSAL, μία από τις κορυφαίες μάρκες τρακτέρ της εποχής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider