H Hellas Direct θα ασφαλίζει κατοικίες με την ημέρα

Κώστας Κετσιετζής
Viber Whatsapp Μοιράσου το
H Hellas Direct θα ασφαλίζει κατοικίες με την ημέρα

Έχοντας καταφέρει μέσα σε μόλις έξι χρόνια λειτουργίας να δημιουργήσει το δικό της αποτύπωμα στην ασφάλιση αυτοκινήτου, η Hellas Direct ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στις ασφαλίσεις κατοικίας. Με όχημα της την καινοτομία η εταιρεία που ιδρύθηκε το 2012 και πλέον ασφαλίζει γύρω στα 70.000 οχήματα θα προσφέρει σύντομα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας με την ημέρα αλλά και με… επιστροφή.

Η επέκταση αυτή, παρουσιάζεται ως φυσικό βήμα από τους δύο συνιδρυτές της εταιρείας, Αλέξη Πανταζή και Αιμίλιο Μάρκου, οι οποίοι εντόπισαν ένα παράθυρο ευκαιρίας σε μια αγορά την οποία θεωρούν υπερκοστολογημένη. Στόχος είναι, αξιοποιώντας την τεχνολογία και το μοντέλο που έχουν αναπτύξει στην ασφάλιση αυτοκινήτου, να προσφέρουν αποκλειστικά online και με εύκολες διαδικασίες προσιτά ασφαλιστήρια κατοικίας.

Μάλιστα, σε επόμενη φάση και στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την κορυφαία finetch εταιρεία Revolut, η Hellas Direct θα προσφέρει ακόμη και «ημερήσια επιστροφή» ενός ποσοστού του ασφαλίστρου σε όσους ασφαλίσουν την κατοικία τους. Η ιδέα είναι απλή: Κάθε ημέρα που θα περνάει χωρίς κάποια ζημιά ή κάποια συμβάν που να αφορά την ασφαλισμένη κατοικία ο ιδιοκτήτης-πελάτης της Hellas Direct θα λαμβάνει ένα μικρό ποσό στον λογαριασμό του στη Revolut.

Παράλληλα, η εταιρεία στοχεύει και στην περαιτέρω επέκταση της στην αγορά της ασφάλισης αυτοκινήτου. Σύμφωνα με τους δύο ιδρυτές τα προηγούμενα χρόνια το πελατολόγιο της αυξανόταν με ρυθμούς της τάξης του 30% με 40%, κάτι το οποίο σίγουρα δεν μπορεί να συμβαίνει επ’ αόριστον αλλά στόχος είναι η ανάπτυξη να διατηρηθεί σε διψήφια ποσοστά και τα επόμενα χρόνια. Σήμερα η εταιρεία ασφαλίζει περίπου 70.000 αυτοκίνητα και στόχος είναι ο ασφαλισμένος στόλος να φθάσει τα 250.000 οχήματα.

Η Hellas Direct σχεδιάζει και την επέκτασή της σε άλλους τομείς όπως η ασφάλιση gadgets και η ταξιδιωτική ασφάλιση, ενώ παράλληλα εξετάζει τις μορφές της συνεργασίας της με την Revolut. Πάντως οι κ. Πανταζή και Μάρκου αποκλείουν την ενασχόληση τους με τους κλάδους της ιδιωτικής σύνταξης και της υγείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider