Καταστήμα και γραφεία στην Κίνα κλείνει προσωρινά η Apple

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καταστήμα και γραφεία στην Κίνα κλείνει προσωρινά η Apple
Θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα στην ηπειρωτική Κίνα μέχρι και τις 9 Φεβρουαρίου.

Στην προσωρινή αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων και των γραφείων που διατηρεί εντός κινεζικού εδάφους προχωρά η Apple Inc, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, λόγω των κρουσμάτων του κοροναϊού τα οποία αυξάνονται.

Ειδικότερα όπως ανακοίνωσε ο κολοσσός του Κουπερτίνο από σήμερα και έως τις 9 Φεβρουαρίου κλείνει όλα τα επίσημα καταστήματά της και τα γραφεία της στην ηπειρωτική Κίνα

Να υπενθυμίσουμε ότι η παγκόσμια ανησυχία για τον κοροναϊό αυξάνει την ώρα που ο απολογισμός των νεκρών φτάνει ήδη τους 259.

«Για λόγους ασφαλείας και βάσει των πιο πρόσφατων συστάσεων των υγειονομικών αρχών, κλείνουμε όλα τα γραφεία της εταιρείας, τα καταστήματα και τα κέντρα επικοινωνίας στην ηπειρωτική Κίνα ως τις 9 Φεβρουαρίου», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Apple. Η εταιρεία πρόσθεσε ότι ανυπομονεί να ξανανοίξει τα καταστήματά της το «συντομότερο δυνατό».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Apple έκλεισε τρία καταστήματά της στην Κίνα εξαιτίας της ανησυχίας για την εξάπλωση της επιδημίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη και άλλες πολυεθνικές εταιρείες, όπως η McDonald's Corp και η Starbucks Corp, έχουν κλείσει τα καταστήματά τους στην Κίνα για προληπτικούς λόγους, ενώ αρκετές άλλες έχουν ζητήσει από τους εργαζόμενούς τους να εργάζονται από το σπίτι και να ακυρώσουν τα μη απαραίτητα επαγγελματικά ταξίδια την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider