«Κλείδωσε» η ρύθμιση για τις 120 δόσεις - Αύριο οι ανακοινώσεις

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Κλείδωσε» η ρύθμιση για τις 120 δόσεις - Αύριο οι ανακοινώσεις
Μετά τη μαραθώνια σύσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου οριστικοποιήθηκε η ρύθμιση των 120 δόσεων.

Οριστικοποιήθηκε η ρύθμιση για τις 120 δόσεις για χρέη προς εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, μετά τη μαραθώνια σύσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου στο Μέγαρο Μαξίμου το Σάββατο.

Αύριο Κυριακή 5 Μαΐου 2019 και ώρα 17.00 θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Οικονομικών με θέμα το νομοσχέδιο για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο, τα ασφαλιστικά Ταμεία και τους ΟΤΑ, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, και οι υπουργοί Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου και Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης.

Στη σημερινή συνεδρίαση συμμετείχαν και οι υπουργοί Χουλιαράκης, Βερναρδάκης, Φλαμπουράρης, Τζανακόπουλος.

Επιπλέον, η κυβέρνηση εμφανίζεται αποφασισμένη να προχωρήσει το πακέτο παροχών ανεξάρτητα από τις θέσεις που θα διατυπώσουν οι θεσμοί που θα βρίσκονται στην Αθήνα στις 6,7 και 8 Μαΐου για την τρίτη μετα-μνημονιακή αξιολόγηση της χώρας μας.

Όπως είχε ήδη γράψει το insider.gr η κυβέρνηση εξετάζει λεπτομερώς το πακέτο παροχών το οποίο πέρα από την ρύθμιση των 120 δόσεων προβλέπει:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider