Βολές ΠΑΣΟΚ σε Μητσοτάκη για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βολές ΠΑΣΟΚ σε Μητσοτάκη για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας
«Το μόνο που δεν έκανε ο κ. Μητσοτάκης σήμερα, είναι να καταγγείλει την προηγούμενη κυβέρνηση» τόνισε η Χαριλάου Τρικούπη.

Υψηλούς τόνους χρησιμοποιεί το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εις βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ελληνική οικονομία, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε το Σάββατο ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψη του στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος, σημειώνεται πως «σύμφωνα με τη Eurostat, η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης στον πληθωρισμό τροφίμων.

Πολύ πρόσφατα το ανακάλυψε και ο κ. Πρωθυπουργός.

Το μόνο που δεν έκανε ο κ. Μητσοτάκης σήμερα, είναι να καταγγείλει την προηγούμενη κυβέρνηση για την αδράνεια και την άρνησή της να ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς ελέγχου της αγοράς, των τιμών και του περιθωρίου κέρδους έναντι του πρωτοφανούς κύματος πληθωρισμού υπερκερδών και απληστίας, που συνεχίζει ανεξέλεγκτο να πλήττει το βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων, των αδυνάμων και της μεσαίας τάξης.

Κατά τα άλλα επανέλαβε ότι οι επενδύσεις στο real estate, ο αφελληνισμός της ελληνικής οικονομίας και περιουσίας, το μοίρασμα των ευρωπαϊκών πόρων χωρίς έστω και ένα στοιχειώδες σχέδιο και η "πάμε και όπου βγεί" ανάπτυξη, θα φέρουν με κάποιο μαγικό τρόπο τη βελτίωση του εισοδήματος των πολιτών, που ολοένα και μειώνεται τα τελευταία χρόνια» καταλήγει η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: Επίσκεψη Παππά σε Μάνδρα και Λουτράκι που επλήγησαν από τις φωτιές

gazzetta
gazzetta reader insider insider