Πηγές ΥΠΕΘΟ: Κάλεσμα Χατζηδάκη στις ελληνικές τράπεζες για χαμηλότερες προμήθειες

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πηγές ΥΠΕΘΟ: Κάλεσμα Χατζηδάκη στις ελληνικές τράπεζες για χαμηλότερες προμήθειες
Στις 25 Ιουνίου ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στην Ένωση Τραπεζών δήλωσε ότι η μη διευθέτηση του ζητήματος των προμηθειών δεν προσφέρει τίποτε ούτε στις τράπεζες, ούτε στην κυβέρνηση, ούτε στην κοινωνία.

Στις 25 Ιουνίου ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στην Ένωση Τραπεζών δήλωσε ότι η μη διευθέτηση του ζητήματος των προμηθειών δεν προσφέρει τίποτε ούτε στις τράπεζες, ούτε στην κυβέρνηση, ούτε στην κοινωνία.

Κάλεσε, λοιπόν, τις ελληνικές τράπεζες να υιοθετήσουν πιο δίκαια συστήματα με βάση τις πρακτικές άλλων ευρωπαϊκών τραπεζών ή επιχειρήσεων με μεγάλα δίκτυα πελατών στην Ελλάδα, για να μην χρειαστεί κυβερνητική νομοθετική παρέμβαση, σύμφωνα με στελέχη του ΥΠΕΘΟ.

Ακολούθησε συνάντηση του Υπουργού με τους τραπεζίτες στις 8 Ιουλίου που δεν ανακοινώθηκε. Ακολούθησε η σημερινή ανακοίνωση της Eurobank για την μείωση των προμηθειών και αναμένεται να ακολουθήσει σύντομα και άλλη Τράπεζα. Yπενθυμίζεται πως η Eurobank πρόσφερε νέες μειωμένες χρεώσεις και ολοκληρωμένα πακέτα συναλλαγών, με το πρόγραμμα Eurobank Μy Advantage Banking, αναβαθμίζοντας από 02/08/2024 όλα τα πακέτα του Προγράμματος.

Μέσω των αναβαθμισμένων πακέτων:

  • Eurobank My Blue Advantage | Το πακέτο για τις βασικές ανάγκες
  • Eurobank My Silver Advantage | Επιπλέον συναλλαγές για τις καθημερινές υποχρεώσεις
  • Eurobank My Gold Advantage | Ακόμη περισσότερες συναλλαγές για τις καθημερινές ανάγκες
  • Eurobank My Platinum Advantage | Μεγαλύτερο όφελος με απεριόριστες συναλλαγές

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, παρέχονται διευρυμένες επιλογές με ακόμη περισσότερες συναλλαγές σε όλα τα πακέτα, καλύπτοντας μεγαλύτερο εύρος συναλλαγών με, συνολικά, χαμηλότερη επιβάρυνση στην καθημερινότητα του πελάτη (από ότι εάν εκτελούσε κάθε συναλλαγή ξεχωριστά με την αντίστοιχη χρέωση).

«Τα εμπλουτισμένα πακέτα συναλλαγών, υπηρεσιών και προνομίων είναι σχεδιασμένα με στόχο να ανταποκρίνονται στη συναλλακτική καθημερινότητα κάθε πελάτη, ενώ η διαβάθμιση των πακέτων εξασφαλίζει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία για να καλύπτει όλες τις κατηγορίες ιδιωτών πελατών», όπως σημειώνει η τράπεζα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

AXIA: «Κλειδί» για τις ελληνικές τράπεζες η αξιοποίηση των κεφαλαίων τους - Αυξάνει τις τιμές στόχους

Attica Bank: Παράταση ως τις 18 Ιουλίου για την τελική συμφωνία των μετόχων

Πώληση του 90,1% της Alpha Bank Romania στην UniCredit

gazzetta
gazzetta reader insider insider