Μητσοτάκης: Νέες περιπέτειες ή αλήθεια και ανάπτυξη το δίλημμα της 7ης Ιουλίου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης: Νέες περιπέτειες ή αλήθεια και ανάπτυξη το δίλημμα της 7ης Ιουλίου
«Ο Αλέξης Τσίπρας, αντί να απολογηθεί, επιχειρεί να διαστρεβλώσει τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε «νέες περιπέτειες ή αλήθεια και ανάπτυξη» συνόψισε το δίλημμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Στις 7 Ιουλίου οι Έλληνες θα αποφασίσουν αν η χώρα θα μπει σε νέες περιπέτειες με άγνωστη κατάληξη ή αν θα προχωρήσει μπροστά με αλήθεια και ανάπτυξη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στο Export Summit VII του Συνδέσμου Εξαγωγέων στη Θεσσαλονίκη.

Για τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Μητσοτάκης είπε πως αντί να απολογηθεί επιχειρεί να διαστρεβλώσει τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, για την οποία σημείωσε ότι λέει «όχι» στις εκλογές του φανατισμού και των συνθημάτων.

Εστιάζοντας στο οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι σε αυτό αποτελούν κεντρικό βραχίονα οι εξαγωγές και η εξωστρέφεια, ενώ ξεκαθάρισε πως «τα περιττά γραφειοκρατικά εμπόδια θα σαρωθούν και «επιτέλους η ελληνική επιχειρηματικότητα θα αφεθεί ελεύθερη να δημιουργεί προστιθέμενη αξία, πλούτο και κυρίως πολλές νέες δουλειές».

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε, ακόμη, ότι θεωρεί αυτονόητο «ότι θα τηρείται απαρέγκλιτα η εργατική νομοθεσία» και ότι οι επιχειρήσεις «θα πρέπει να ενθαρρυνθούν από το κράτος να δίνουν πρόσθετες παροχές στους εργαζόμενους».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider