«Φουλάρει» τις μηχανές για τον μετασχηματισμό του ο ΣΥΡΙΖΑ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Φουλάρει» τις μηχανές για τον μετασχηματισμό του ο ΣΥΡΙΖΑ
Με τα στελέχη της Προοδευτικής Συμμαχίας να έχουν πλέον ενεργό ρόλο σε όλες τις επιτροπές και τα όργανα, ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινάει την καμπάνια του για την εγγραφή των μελών.

Ο Αλέξης Τσίπρας ολοκλήρωσε όποιες συζητήσεις και… διαπραγματεύσεις είχε να κάνει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της Προοδευτικής Συμμαχίας και πλέον αναμένει να ξεκινήσουν να δουλεύουν στο… φουλ οι μηχανές του κόμματος, προκειμένου να ολοκληρωθεί με επιτυχία το άνοιγμα στην κοινωνία.

Με τα στελέχη της Προοδευτικής Συμμαχίας να έχουν πλέον ενεργό ρόλο σε όλες τις επιτροπές και τα όργανα, ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινάει την καμπάνια του για την εγγραφή των μελών, ενώ παράλληλα «τρέχει» και τα υπόλοιπα θέματα που έχουν αποφασιστεί, όπως είναι για παράδειγμα η ψηφιοποίηση του κόμματος.

Αυτό το πρότζεκτ δεν αφορά μόνο την εγγραφή μελών, αλλά θα επιδιώξει να γίνει ο σύνδεσμός μεταξύ του κόμματος και των μελών του, ένα μέσο για να ενημερώνονται άμεσα και για όλα τα θέματα.

Στο μεταξύ ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε να υπολογίζει πολύ και στα στελέχη της Προοδευτικής Συμμαχίας, που θεωρεί άλλωστε πως σε ένα βαθμό αντιπροσωπεύουν το άνοιγμα που ο ίδιος επιθυμεί για τον ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό άλλωστε και δέχθηκε τις παρεμβάσεις τους, αλλά και συμφώνησε ώστε να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε τομείς που θεωρεί εξαιρετικά σημαντικούς όπως η νεολαία, η τοπική αυτοδιοίκηση και ο συνδικαλισμός.

Τα στελέχη στην Κουμουνδούρου εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να ετοιμαστούν για τις περιοδείες στις διάφορες οργανώσεις ανά την Ελλάδα, περιοδείες που θα συνδυαστούν με την εγγραφή των μελών. Παράλληλα θα τρέξει και η διαφημιστική καμπάνια για το συγκεκριμένο θέμα, η οποία θα ολοκληρωθεί σε δύο μήνες περίπου και από κει και πέρα θα μπει το κόμμα στην τελική ευθεία για το μεγάλο Συνέδριο.

Οι εγγραφές των μελών θα γίνονται όμως και ηλεκτρονικά κι όχι μόνο μέσω των οργανώσεων, μέσω της νέας ψηφιακής πλατφόρμας η οποία αναμένεται να είναι σύντομα έτοιμη, αφού αποτελεί μια από τις κορυφαίες προτεραιότητες του Αλέξη Τσίπρα.

Ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκινάει να προετοιμάζεται παράλληλα και για την παρουσία του στη ΔΕΘ, όπου αναμένεται να δώσει και το πολιτικό στίγμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη μέρα.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider