Αρνητικός στο τεστ του κορονοϊού ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αρνητικός στο τεστ του κορονοϊού ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Αρνητικό ήταν το δείγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος εξετάστηκε για να διαπιστωθεί αν είναι φορέας του κορονοϊού.

Αρνητικός έχει βρεθεί στον κορονοϊό, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με την ενημέρωση από την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο, Αριστοτελία Πελώνη.

Συγκεκριμένα, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη ρωτήθηκε για το αν ο πρωθυπουργός έχει εξεταστεί για κορονοϊό, δεδομένου του γεγονότος πως η σύζυγος του στενού του συνεργάτη και κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, έχει βρεθεί θετική.

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, απάντησε πως ο πρωθυπουργός όπως και όλη η οικογένειά του έχουν κάνει το τεστ, το οποίο και ήταν αρνητικό.

Μητσοτάκης για Covid-19: Είναι η ώρα να δείξουμε υπευθυνότητα

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε στο διαδίκτυο ενημερωτικό βίντεο για την αντιμετώπιση του κορονοϊού με κεντρικό το μήνυμα «Μένουμε σπίτι» και με εξειδικευμένες οδηγίες για όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

«Οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες. Είναι η ώρα να δείξουμε υπευθυνότητα: Να ακολουθήσουμε όλοι τις οδηγίες των ειδικών. Να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Να μείνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο σπίτι. #menoume_spiti», έγραψε ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider