Μητσοτάκης: Δεν θα κάνω ανασχηματισμό τώρα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης: Δεν θα κάνω ανασχηματισμό τώρα
Ότι δεν έχει έρθει ακόμα ο χρόνος των «διορθωτικών κινήσεων» στο κυβερνητικό σχήμα ξεκαθάρισε σε συνεργάτες του ο πρωθυπουργός.

Τέλος στα σενάρια για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός των επόμενων ημερών έβαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας με συνεργάτες του μετά την επιστροφή του από το Ισραήλ.

Ο ανασχηματισμός -έστω και «μίνι»- θα γίνει, όπως άλλωστε επιβεβαίωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός στις δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά την επίσκεψή του στο Ισραήλ, όχι όμως τώρα. Ο πρωθυπουργός, μίλησε στις δηλώσεις του για «διορθωτικές κινήσεις» και όχι για «ανασχηματισμό» θέλοντας να ξεκαθαρίσει ότι το κυβερνητικό σχήμα δεν πρόκειται να υποστεί ριζικές αλλαγές.

Η δήλωσή του πρωθυπουργού, έβαλε «φωτιά» στα δημοσιογραφικά γραφεία που μπήκαν μεμιάς σε κατάσταση «αντίστροφης μέτρησης». Ο ίδιος έσπευσε να «σβήσει» τη φωτιά αναβάλλοντας για μεταγενέστερο χρόνο τον μίνι – ανασχηματισμό, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα στους υπουργούς του να μην εφησυχάσουν μπροστά στο «ανακάτεμα» της τράπουλας και να συνεχίσουν το νομοθετικό έργο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider