Κυβερνητικά στελέχη: «Λαϊκισμός και γραφικότητα» η πρόταση Τσίπρα για αργία τη Δευτέρα λόγω καύσωνα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κυβερνητικά στελέχη: «Λαϊκισμός και γραφικότητα» η πρόταση Τσίπρα για αργία τη Δευτέρα λόγω καύσωνα
Ενημερώνουν πως η κυβέρνηση έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών του καύσωνα, προετοιμάζοντας καταλλήλως όλες τις κρατικές υπηρεσίες.

Για λαϊκισμό και γραφικότητα κατηγορούν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, με σχόλια τους στελέχη της κυβέρνησης. Παράλληλα, ενημερώνουν πως η κυβέρνηση έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών του καύσωνα, προετοιμάζοντας καταλλήλως όλες τις κρατικές υπηρεσίες. Αναλυτικά, η δήλωση των στελεχών αναφέρει:

«Ο επερχόμενος καύσωνας, όπως προβλέπουν οι επιστήμονες, θα αποτελέσει μια δοκιμασία για όλους. Η κυβέρνηση έχει δώσει εντολή σε όλες τις υπηρεσίες, να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνέπειών του κι έχει θέσει σε επιφυλακή κρίσιμους τομείς της κρατικής μηχανής.

Αποτελεί, όμως, ταυτόχρονα και ένα τεστ πολιτικής σοβαρότητας, στο οποίο ξανά δεν πιάνει τη βάση ο κ.Τσίπρας, ο οποίος ζητάει… να κηρυχθεί αργία η Δευτέρα. Γιατί όχι μόνο η Δευτέρα; Και με ποια καιρικά φαινόμενα θα κηρύσσονται αργίες; Μόνο με καύσωνα ή και με χιόνι ή με χαλάζι; Λαϊκισμός και γραφικότητα πάνε χέρι-χέρι».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τσίπρας για καύσωνα: «Η Πολιτεία πρέπει να ακούσει τις προειδοποιήσεις των ειδικών»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider