Πρόταση μομφής: Η λύση Τασούλα για τη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πρόταση μομφής: Η λύση Τασούλα για τη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ
Δεκτό έκανε ο πρόεδρος της Βουλής το αίτημα του Κινήματος Αλλαγής, να συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος στις 8 το πρωί της Κυριακής.

Δεκτό έκανε ο πρόεδρος της Βουλής Κ. Τασούλας, το αίτημα του Κινήματος Αλλαγής, να συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος στις 8 το πρωί της Κυριακής.

Όπως είπε, ο κ. Τασούλας, το νέο αίτημα του Κινήματος Αλλαγής έγινε δεκτό καθώς η συνεδρίαση θα γίνει εκτός του ωραρίου (σσ αρχίζει στις 09:00) της συνεδρίασης της ολομέλειας της Βουλής, επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Σημειώνεται πως για το θέμα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Κώστας Σκανδαλίδης, κατηγόρησε την κυβέρνηση «για προσπάθεια υποβάθμισης, με εξωθεσμικές πρακτικές, της δημοκρατικής διαδικασίας του ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη του προέδρου του κόμματος».

«Αυτό δείχνει και την αγωνία αλλά και την αυταρχικότητα και την αλαζονεία της κυβέρνησης να απαγορεύσει την συνεδρίαση», επεσήμανε ο κ. Σκανδαλίδης.

Παράλληλα, απέρριψε εξηγήσεις ότι είναι αδύνατη η συνεδρίαση της Κ.Ο του ΚΙΝΑΛ αφού την ίδια ώρα ξεκινά η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πρόταση μομφής: Έντονη διαμαρτυρία από το ΚΙΝΑΛ στον Τασούλα

gazzetta
gazzetta reader insider insider