«Ώρα του πρωθυπουργού»: Ο Κυρ. Μητσοτάκης απαντά σε ερώτηση του Αλ. Τσίπρα - Δείτε live

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Ώρα του πρωθυπουργού»: Ο Κυρ. Μητσοτάκης απαντά σε ερώτηση του Αλ. Τσίπρα - Δείτε live
Η επίκαιρη ερώτηση αφορά την αισχροκέρδεια και τις εκρηκτικές ανατιμήσεις στην ενέργεια, στα καύσιμα και σε είδη πρώτης ανάγκης.

Σε επίκαιρη ερώτηση, που έχει καταθέσει ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, απαντά στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού».

Τη Δευτέρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση με θέμα «Η κυβέρνηση τροφοδοτεί την αισχροκέρδεια αντί να προστατεύσει τους πολίτες», στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πως: «Οι εκρηκτικές ανατιμήσεις στην ενέργεια, στα καύσιμα και σε είδη πρώτης ανάγκης, έχουν δημιουργήσει ασφυκτικές συνθήκες σε εργαζόμενους, νοικοκυριά και επιχειρήσεις και ναρκοθετούν τις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας».

Παράλληλα, ερωτάται ο κ. Πρωθυπουργός

  1. Προτίθεται η Κυβέρνηση να μειώσει έμμεσους φόρους σε τρόφιμα και καύσιμα ώστε να υπάρξει ουσιαστική ελάφρυνση της κοινωνίας;
  2. Γιατί η Κυβέρνηση δεν λαμβάνει ουσιαστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας και δεν διενεργεί τους αναγκαίους ελέγχους περιστολής των φαινομένων αθέμιτης κερδοφορίας;».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider