Στο σπίτι της η Εύα Καϊλή – «Ο αγώνας συνεχίζεται με αποφασιστικότητα»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στο σπίτι της η Εύα Καϊλή – «Ο αγώνας συνεχίζεται με αποφασιστικότητα»
Η κ. Καϊλή αποφυλακίστηκε με ηλεκτρονικό βραχιολάκι μετά από περίπου τέσσερις μήνες που παρέμεινε προφυλακισμένη στις φυλακές του Χάρεν.

«Ευχαριστώ πολύ με περιμένει η κόρη μου. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα που θα είμαι και πάλι κοντά της. Ο αγώνας συνεχίζεται με αποφασιστικότητα από τους δικηγόρους μου», δήλωσε η Εύα Καϊλή φτάνοντας στο σπίτι της στις Βρυξέλες.

«Η Εύα Καϊλή είναι πολύ ευτυχισμένη. Βρίσκεται κοντά στην κόρη της και δεν σκέφτεται τίποτα άλλο. Εύχεται σε όλους τους Έλληνες καλό Πάσχα», αυτό δήλωσε ο δικηγόρος της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μετά από την αποφυλάκιση της πελάτισσάς του από τις φυλακές Χάρεν.

Η κ. Καϊλή αποφυλακίστηκε με ηλεκτρονικό βραχιολάκι μετά από περίπου τέσσερις μήνες που παρέμεινε προφυλακισμένη και έφτασε στο σπίτι της με ιδιωτικό αυτοκίνητο, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον κ. Δημητρακόπουλο.

Η αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή

Σε δήλωσή της στην La Repubblica, η κα Καιλή εξέφρασε την ανυπομονησία της να βρεθεί εκτός φυλακής και να περάσει την ημέρα με την κόρη της. «Περιμένω με ανυπομονησία να βρεθεί το ηλεκτρονικό βραχιόλι για να βγω από τη φυλακή. Την πρώτη μέρα θέλω απλώς να είμαι στο σπίτι με την κόρη μου. Όλη την ημέρα μαζί της. Από τον Ιανουάριο μέχρι τώρα τη βλέπω μόνο δύο φορές τον μήνα. Θα παραμείνω στις Βρυξέλλες και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την αθωότητά μου».

Οι όροι της αποφυλάκισης

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, μόλις επιστρέψει σπίτι, η Εύα Καϊλή θα κληθεί να δώσει στις αρχές το κινητό που θα χρησιμοποιεί, αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να είναι προσβάσιμη σε αυτό οποιαδήποτε ώρα.

Επίσης, θα κληθεί να μην πειράξει το μηχάνημα του hardware και να σεβαστεί τις οδηγίες οι οποίες θα της γίνουν γνωστές πριν διαβεί την πόρτα της φυλακής.

Θα έχει το δικαίωμα να μετακινείται, βάσει νόμου σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και ειδικότερα για να μεταβεί στο δικαστήριο, για επείγοντα ιατρικά θέματα και για λόγους ανωτέρας βίας, μετά από εισαγγελική άδεια.

Άγνωστο παραμένει εάν θα μπορεί να δει όποιον θέλει στο σπίτι της ή να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Το βέβαιο είναι πως δεν μπορεί να έχει επαφή με όσους εμπλέκονται στο Qatar Gate. Στην Εύα Καϊλή έχει επίσης επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από το Βέλγιο, με τις Αρχές να έχουν κρατήσει το διαβατήριό της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Ανεδαφικές οι εξαγγελίες Τσίπρα – Η κάλπη της 21ης Μαΐου θα καθορίσει τα πάντα

«Βγάζω 36.000 ευρώ μηνιαίως και δουλεύω 2 ώρες» - Τα «μυστικά» 33χρονης μητέρας

Κικίλιας: Στόχος τα φετινά έσοδα από τον τουρισμό να υπερβούν κατά 10% τα αντίστοιχα του 2022

gazzetta
gazzetta reader insider insider