Σαλβίνι σε Γεραπετρίτη: Ύψιστη η προσπάθεια για τους ελληνικούς σιδηροδρόμους

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σαλβίνι σε Γεραπετρίτη: Ύψιστη η προσπάθεια για τους ελληνικούς σιδηροδρόμους
«O Ματέο Σαλβίνι διαβίβασε στον Έλληνα συνάδελφό του μήνυμα εγγύτητας και εκτίμησης για τη διαχείριση μιας ιδιαίτερα κρίσιμης φάσης», αναφέρει το ιταλικό υπουργείο Υποδομών.

Μετά τη σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία του υπουργού αρμόδιου για θέματα υποδομών και μεταφορών, Γιώργου Γεραπετρίτη, με τον Ιταλό ομόλογό του, Ματέο Σαλβίνι, το ιταλικό υπουργείο Υποδομών εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ των άλλων τονίζεται:

  1. «O Ματέο Σαλβίνι διαβίβασε στον Έλληνα συνάδελφό του μήνυμα εγγύτητας και εκτίμησης για τη διαχείριση μιας ιδιαίτερα κρίσιμης φάσης, όπως είναι εκείνες που ακολουθούν κάθε σιδηροδρομική τραγωδία».
  2. «Ο Ιταλός υπουργός επανέλαβε ότι η προσπάθεια που καταβάλλεται στην Ελλάδα από τον ιταλικό όμιλο Ferrovie delle Stato είναι ύψιστη - και διαμέσου της εταιρίας Hellenic Train που ελέγχει - και λόγω του ενδιαφέροντος της ιταλικής κυβέρνησης για την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας με την Αθήνα για τη βιωσιμότητα των μεταφορών.
  3. Οι δυο υπουργοί συμφώνησαν να συναντηθούν προσωπικά για να εμβαθύνουν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η απειλή των 67,8 τρισ. δολαρίων που κρατάει «ζωντανή» την τραπεζική κρίση

Goldman Sachs: Τα 3 επαγγέλματα που θα επηρεαστούν λιγότερο από την τεχνολογία

Βέβαιος ο Στόλτενμπεργκ πως η Ουκρανία μπορεί να ανακτήσει έδαφος από τους Ρώσους

gazzetta
gazzetta reader insider insider