Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Ινδίας την Παρασκευή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Ινδίας την Παρασκευή
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο στις 11:00 θα υποδεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον Πρωθυπουργό της Ινδίας Narendra Modi, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο στις 11:00 θα υποδεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον Πρωθυπουργό της Ινδίας Narendra Modi, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας. Οι δυο πρωθυπουργοί θα έχουν κατ' ιδίαν συνάντηση και θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο χωρών, ενώ στη συνέχεια οι δύο ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις στον Τύπο.

Τέλος, στις 13:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραθέσει γεύμα εργασίας στον κ. Modi, με τη συμμετοχή Ελλήνων και Ινδών επιχειρηματιών.

Ελλάδα και Ινδία «μοιράζονται έναν ανεκτίμητο δεσμό, δεδομένου ότι η Ελλάδα είναι η γενέτειρα της Δημοκρατίας και η Ινδία είναι σήμερα η μεγαλύτερη Δημοκρατία στον κόσμο», σημειώνει ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης σε συνέντευξή του στο πρακτορείο ειδήσεων Wion, ενόψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού της Ινδίας Narendra Modi στην Ελλάδα την Παρασκευή.

Ο κ. Γεραπετρίτης χαρακτηρίζει την επίσκεψη «ιστορική», «δεδομένου ότι είναι η πρώτη επίσκεψη Ινδού Πρωθυπουργού στην Ελλάδα μετά από 40 χρόνια».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Παύλος Μαρινάκης: Σοβαρότατες ενδείξεις εμπρησμών- 79 συλλήψεις για εμπρησμό εκ δόλου μέχρι τώρα

gazzetta
gazzetta reader insider insider