ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει σήμερα η Πολιτική Γραμματεία για την επερχόμενη εκλογή νέου προέδρου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει σήμερα η Πολιτική Γραμματεία για την επερχόμενη εκλογή νέου προέδρου
Συνεδριάζει σήμερα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με θέμα την επερχόμενη εκλογή νέου προέδρου.

Συνεδριάζει σήμερα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με θέμα την επερχόμενη εκλογή νέου προέδρου. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 στα γραφεία της οδού Αγίου Κωνσταντίνου. Το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί το διαρκές Συνέδριο του κόμματος, ενώ στις 10 Σεπτεμβρίου θα στηθεί η κάλπη.

Χθες, ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης. Με ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζει χαρακτηριστικά πως «η υποψηφιότητα που τώρα θέτω δείχνει έναν άλλο δρόμο: Από την κοινωνία, για την κοινωνία». «Εγώ έχω όρεξη, δεν έχω καμία απολύτως εξάρτηση, δεν μπορούν να με εξαγοράσουν, όπως δεν μπόρεσαν να εξαγοράσουν τον Αλέξη», επισημαίνει, τονίζοντας ότι «η υποψηφιότητά μου είναι ριζοσπαστική. Όπως και η ζωή μου».

Σημειώνεται πως ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, πρότεινε αντί του debate, μια ανοιχτή συζήτηση με τη συμμετοχή και των τεσσάρων υποψηφίων. Όπως είχε τονίσει με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, λόγω των πυρκαγιών που ανέδειξαν «με τον πιο οδυνηρό τρόπο, την αναποτελεσματικότητα μιας τραγικής κυβέρνησης και ενός ανήμπορου κράτους, η πρόταση για ένα debate, με όρους μάλιστα τηλεοπτικού θεάματος, μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να ιδωθεί υπό το φως των νέων δεδομένων αφού ενδεχόμενη διεξαγωγή του, μέσα σε αυτό το κλίμα, θα έδειχνε αδιαφορία για την κοινωνία και τις πραγματικές της ανάγκες».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Η πρόοδος που έχει επιτευχθεί είναι αποτέλεσμα συνεκτικής οικονομικής πολιτικής μιας ολόκληρης τετραετίας

ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ καταδικάζουν την επίθεση στον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο

gazzetta
gazzetta reader insider insider