Μητσοτάκης: «Ώρα του Πρωθυπουργού» την Παρασκευή στη Βουλή – Επί τάπητος η Θεσσαλία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης: «Ώρα του Πρωθυπουργού» την Παρασκευή στη Βουλή – Επί τάπητος η Θεσσαλία
Επίκαιρη ερώτηση Χαρίτση με θέμα την αποκατάσταση των πληγέντων της Θεσσαλίας από τις καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel.

Αύριο Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, στις 11:00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας «Νέα Αριστερά» Αλέξη Χαρίτση με θέμα την αποκατάσταση των πληγέντων της Θεσσαλίας από τις καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel.

Όπως γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, την επόμενη Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, ο πρωθυπουργός θα απαντήσει στην Ολομέλεια της Βουλής σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης.

Στη συνέντευξή του μετά το πέρας των εργασιών της Έκτακτης Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες, ο κ. Μητσοτάκης «άφησε» ανοιχτό το «παράθυρο» νέες πρωτοβουλίες ενίσχυσης του πρωτογενούς τομέα εν μέσω της κλιμάκωσης των αγροτικών κινητοποιήσεων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

«Αύριο θα μιλήσουμε για τη Θεσσαλία στη Βουλή και θα αναπτύξω πιο αναλυτικά κάποιες σκέψεις μας για το πώς θα ενισχύσουμε περαιτέρω τον πρωτογενή τομέα. Θα συζητήσουμε για τη Θεσσαλία, τι έχουμε κάνει, τι μπορούμε να κάνουμε, και αυτό έχει μία ευρωπαϊκή διάσταση γιατί αν δεν είχαμε καταφέρει να διαπραγματευτούμε τη χρήση πόρων από το Tαμείο Aνάκαμψης δεν θα μπορούσαμε να είχαμε την ίδια δύναμη πυρός για να στηρίξουμε την ανακατασκευή των υποδομών», επισήμανε ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

"No Farmers No Food" - ένα διαχρονικό σύνθημα των αγροτών;

Γαλλία: Η κυβέρνηση ανακοίνωσε νέα σειρά μέτρων για την άμβλυνση της αγροτικής κρίσης

Γαλλία: Προς αποκλιμάκωση οι αγροτικές κινητοποιήσεις μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης

gazzetta
gazzetta reader insider insider