Λεπέν: Απόλυτη πλειοψηφία ή τίποτα - Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Λεπέν: Απόλυτη πλειοψηφία ή τίποτα - Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε
«Θέλουμε να κυβερνήσουμε», ξεκαθάρισε η επικεφαλής του Ακροδεξιού Εθνικού Συναγερμού Μαρίν Λεπέν την Τρίτη, μιλώντας το πρωί στο γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο France Interμ, τονίζοντας ότι στόχος της είναι η ανεμπόδιστη διακυβέρνηση.

«Θέλουμε να κυβερνήσουμε», ξεκαθάρισε η επικεφαλής του Ακροδεξιού Εθνικού Συναγερμού Μαρίν Λεπέν την Τρίτη, μιλώντας το πρωί στο γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο France Interμ, τονίζοντας ότι στόχος της είναι η ανεμπόδιστη διακυβέρνηση.

Ερωτηθείσα εάν το κόμμα της θα επιχειρήσει να σχηματίσει κυβέρνηση εάν δε λάβει πλειοψηφία στην εθνοσυνέλευση, μετά και το δεύτερο γύρο των γαλλικών εκλογών, η Λεπέν αποσαφήνισε ότι θα χρειαστεί απόλυτη πλειοψηφία. «Είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να δεχθούμε να πάμε σε κυβέρνηση εάν δεν μπορούμε να δράσουμε» τόνισε.

Δήλωσε ακόμα ότι θα σεβαστεί τον ρόλο του Ζορντάν Μπαρντέλα εάν γίνει πρωθυπουργός, τόνισε ότι δεν θα συμμετάσχει στην κυβέρνηση και ότι δεν θα είναι πρόεδρος της εθνοσυνέλευσης. «Θα είμαι επικεφαλής της ομάδας των βουλευτών», διευκρίνισε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Γαλλία: 169 υποψήφιοι έχουν αποσυρθεί από τον β' γύρο των βουλευτικών εκλογών

Επίσκεψη Ορμπάν στο Κίεβο - Συνομιλίες με Ζελένσκι

Νετανιάχου: Η επιχείρηση για την εξάλειψη του στρατού της Χαμάς πλησιάζει στο τέλος της

gazzetta
gazzetta reader insider insider