Τον Σεπτέμβριο η ανακοίνωση της ποινής Τραμπ στη δίκη για τις πληρωμές στη Στόρμι Ντάνιελς

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τον Σεπτέμβριο η ανακοίνωση της ποινής Τραμπ στη δίκη για τις πληρωμές στη Στόρμι Ντάνιελς
Ο δικαστής στην ποινική δίκη του Ντόναλντ Τραμπ για τις κρυφές πληρωμές που καταβλήθηκαν στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς ανέβαλε σήμερα την ανακοίνωση της ποινής του -- η οποία είχε οριστεί στις 11 Ιουλίου.

Ο δικαστής στην ποινική δίκη του Ντόναλντ Τραμπ για τις κρυφές πληρωμές που καταβλήθηκαν στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς ανέβαλε σήμερα την ανακοίνωση της ποινής του -- η οποία είχε οριστεί στις 11 Ιουλίου -- για την 18η Σεπτεμβρίου, με απόφαση που εκδόθηκε σήμερα, την επομένη της απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ που παρέτεινε την ασυλία του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Η ημερομηνία της (ανακοίνωσης) ποινής στις 11 Ιουλίου συνεπώς ακυρώνεται» και «αναβάλλεται για τις 18 Σεπτεμβρίου εάν αυτό είναι ακόμα απαραίτητο», δηλαδή σχεδόν έξι εβδομάδες πριν από την ημερομηνία των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, στις 5 Νοεμβρίου 2024, έγραψε ο δικαστής της Νέας Υόρκης Χουάν Μέρτσαν, σύμφωνα με την απόφαση.

Ο Τραμπ έχει δηλώσει αθώος και δηλώνει ότι θα ασκήσει έφεση στην καταδίκη του για παραχάραξη λογιστικών εγγράφων προκειμένου να αποκρύψει την πληρωμή, ύψους 130.000 δολαρίων, στην Στόρμι Ντάνιελς πριν από τις εκλογές του 2016.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΗΠΑ: Συνέντευξη Μπάιντεν στο ABC News μετά το ντιμπέιτ - Στο κάδρο της κούρσας η Μισέλ Ομπάμα

Ο Μπάιντεν κάλεσε δύο φαρμακευτικές εταιρίες να μειώσουν την τιμή των φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

gazzetta
gazzetta reader insider insider