Δήμος Χειμάρρας: Νέες εκλογές στις 4 Αυγούστου μετά την καθαίρεση Μπελέρη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δήμος Χειμάρρας: Νέες εκλογές στις 4 Αυγούστου μετά την καθαίρεση Μπελέρη
Στις 4 Αυγούστου θα διεξαχθούν εκλογές για το Δήμο Χειμάρρας, αφού ο Φρέντη Μπελέρης καθαιρέθηκε σήμερα (5/7) με απόφαση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής στα Τίρανα.

Στις 4 Αυγούστου θα διεξαχθούν εκλογές για το Δήμο Χειμάρρας, αφού ο Φρέντη Μπελέρης καθαιρέθηκε σήμερα (5/7) με απόφαση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής στα Τίρανα. Ο ευρωβουλευτής μεταφέρθηκε σιδηροδέσμιος για να παρακολουθήσει τη διαδικασία, ενώ λίγο αργότερα έστειλε μήνυμα ότι το παζλ μεθοδεύσεων του Ράμα ολοκληρώθηκε.

«Το παζλ μεθοδεύσεων -που εμπνεύστηκε και εκτέλεσε από την αρχή έως το τέλος ο κ. Ράμα- ολοκληρώθηκε σήμερα. Το σχέδιο του ήταν εξαρχής να μην μπορέσω να αναλάβω τα καθήκοντα μου ως εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας», αναφέρει σε δήλωσή του ο ευρωβουλευτής της ΝΔ.

ΥΠΕΞ για την καθαίρεση Μπελέρη: Καινοφανής πρακτική με πολλά ερωτηματικά για το κράτος δικαίου

«Η σημερινή απόφαση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής της Αλβανίας για έκπτωση του Φρέντη Μπελέρη χωρίς καν να έχει πριν ορκιστεί Δήμαρχος Χειμάρρας συνιστά καινοφανή πρακτική και την προαναγγελθείσα κατάληξη μίας διαδικασίας με πολλά ερωτηματικά σε σχέση με θεμελιώδεις αρχές του κράτους δικαίου» τονίζει το υπουργείο Εξωτερικών σε σημερινή του ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider