Π. Μαρινάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα καταγγέλλει αυτά που υπερψηφίζει»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Π. Μαρινάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα καταγγέλλει αυτά που υπερψηφίζει»
Με ανάρτησή του στο Facebook απάντησε στις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης σχετικά με την τροποποίηση του Άρθρου 8 του Νόμου 3090/2002 περί της τηλεοπτικής ή ραδιοφωνικής μετάδοσης της δίκης ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. 

Στις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης σχετικά με την τροποποίηση του Άρθρου 8 του Νόμου 3090/2002 περί της τηλεοπτικής ή ραδιοφωνικής μετάδοσης της δίκης, απάντησε με ανάρτησή του στο Facebook ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Ο Παύλος Μαρινάκης, επιτιθέμενος αρχικά στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και τη Νέα Αριστερά, υπογραμμίζει πως κατήγγειλαν την κυβέρνηση «ότι δήθεν ρίχνει μαύρο στην ενημέρωση για σοβαρές δίκες, «φιμώνει» τους δημοσιογράφους και λοιπά βαρύγδουπα».

Συγκεκριμένα, ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Αριστερά κατήγγειλαν την κυβέρνηση ότι δήθεν ρίχνει μαύρο στην ενημέρωση για σοβαρές δίκες, ‘φιμώνει' τους δημοσιογράφους και λοιπά βαρύγδουπα. Αναφέρονται στην τροποποίηση του άρθρου 8 του νόμου 3090/2002 περί της τηλεοπτικής ή ραδιοφωνικής μετάδοσης της δίκης. Ο νόμος αυτός προέβλεπε ότι απαγορεύεται η ‘ολική ή μερική μετάδοση από την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο, καθώς και η κινηματογράφηση και μαγνητοσκόπηση της δίκης ενώπιον ποινικού, πολιτικού ή διοικητικού δικαστηρίου, εκτός αν το ίδιο το δικαστήριο παράσχει τη σχετική άδεια'. Αυτό που δεν προέβλεπε είναι η ραγδαία ανάπτυξη των νέων τεχνολογικών μέσων και του Ίντερνετ. Έτσι η κυβέρνηση, πρόσθεσε στην διάταξη αυτή -με την ίδια ακριβώς διατύπωση- και την μετάδοση μέσω Διαδικτύου. Καμία απαγόρευση λοιπόν, απλώς εκσυγχρονισμός στα δεδομένα του σήμερα», επισημαίνει σε ανάρτησή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

«Αλλά, εκτός από αυτό, όπως προκύπτει και από την ψηφοφορία στη Βουλή, το εν λόγω άρθρο 31 για το οποίο τώρα φωνασκούν, ο ΣΥΡΙΖΑ το υπερψήφισε, ενώ η Νέα Αριστερά δήλωσε ‘παρών'. Για μια ακόμη φορά και παραπλανούν και υποκρίνονται και, μάλιστα, σε πανελλήνια μετάδοση», καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Μαρινάκης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί η ΝΔ αρνείται την πρόταση Κασσελάκη για τα πόθεν έσχες;

Στην Ουάσιγκτον ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ: Η ατζέντα

ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί η ΝΔ αρνείται την πρόταση Κασσελάκη για τα πόθεν έσχες;

gazzetta
gazzetta reader insider insider