ΗΠΑ: Προβάδισμα Τραμπ στην Πενσιλβάνια - «Κρατάει» την Βιρτζίνια ο Μπάιντεν

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΗΠΑ: Προβάδισμα Τραμπ στην Πενσιλβάνια - «Κρατάει» την Βιρτζίνια ο Μπάιντεν
Ο Ντόναλντ Τραμπ διατηρεί προβάδισμα έναντι του Τζο Μπάιντεν στην Πενσιλβάνια, αλλά ο Δημοκρατικός πρόεδρος προηγείται του Ρεπουμπλικάνου αντιπάλου του στη Βιρτζίνια, σύμφωνα με δημοσκόπηση των New York Times / Sienna College.

Ο Ντόναλντ Τραμπ διατηρεί προβάδισμα έναντι του Τζο Μπάιντεν στην Πενσιλβάνια, αλλά ο Δημοκρατικός πρόεδρος προηγείται του Ρεπουμπλικάνου αντιπάλου του στη Βιρτζίνια, σύμφωνα με δημοσκόπηση των New York Times / Sienna College που διενεργήθηκε σε αυτές τις δύο πολιτείες στο διάστημα 9-11 Ιουλίου και δημοσιεύεται σήμερα.

Η δημοσκόπηση, η οποία διενεργήθηκε πριν από την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ το Σάββατο, δείχνει ότι ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος διατηρεί προβάδισμα τεσσάρων μονάδων στην Πενσιλβάνια (48% έναντι 44%), ενώ ο Δημοκρατικός απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ έχει προβάδισμα βραχείας κεφαλής στη Βιρτζίνια (46% έναντι 44%).

Στη δημοσκόπηση της Πενσιλβάνιας συμμετείχαν 872 εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους και το περιθώριο στατιστικού σφάλματος ανέρχεται σε 3,7%. Αντίστοιχα, στη Βιρτζίνια 661 πολίτες συμμετείχαν στη δημοσκόπηση, με το περιθώριο στατιστικού σφάλματος να υπολογίζεται σε 4,2%.

Ανακοινώνεται σήμερα ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Τραμπ

Το προεκλογικό επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ θα ανακοινώσει τον υποψήφιο αντιπρόεδρο του Ρεπουμπλικάνου μεγιστάνα γύρω στις 16:30 (τοπική ώρα, 23:30 ώρα Ελλάδας) κατά τη διάρκεια του Εθνικού Συνεδρίου των Ρεπουμπλικάνων στο Μιλγουόκι, τόνισε μια πηγή με γνώση του θέματος.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΗΠΑ: Τα πάνω κάτω φέρνει η απόπειρα δολοφονίας Τραμπ - Η επόμενη μέρα και η αντίδραση των αγορών

ΗΠΑ: Η Μυστική Υπηρεσία είναι πεπεισμένη για την ασφάλεια στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών

gazzetta
gazzetta reader insider insider