Κασσελάκης: Τιμή μου για τις επιθέσεις όλων των ΜΜΕ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κασσελάκης: Τιμή μου για τις επιθέσεις όλων των ΜΜΕ
Σε νέα ανάρτησή του που χαρακτηρίζει «ρουσφέτι» την αναστολή πλειστηριασμού μετά από παρέμβαση του γραφείου του αναφέρεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

Σε νέα ανάρτησή του που χαρακτηρίζει «ρουσφέτι» την αναστολή πλειστηριασμού μετά από παρέμβαση του γραφείου του αναφέρεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

«Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι η σύγκρουση με το σύστημα έχει κόστος. Μίντια, τράπεζες, κρατικές αναθέσεις… απ' όλα θα έχει ο μπαξές σε λίγο», δήλωσε χαρακτηριστικά στο δημοσίευμά του.

«Δείτε λοιπόν τι τίτλους βάζουν για την κοινωνική αντιπολίτευση που κάνουμε θεσμικά, παράλληλα με το κοινοβουλευτικό μας έργο. Βάζοντας μπροστά τον πολίτη και το δημόσιο συμφέρον, και όχι τα funds και την ίντριγκα.

Για να ξέρει ο κόσμος, αυτός ο τίτλος και η επίθεση γίνεται από το συγκεκριμένο μέσο επειδή κατήγγειλα τη διαφαινόμενη συμφωνία της -ιδίων συμφερόντων- της τράπεζας Αττικής.

Τη δημιουργία δηλαδή ιδιωτικής τράπεζας με δημόσιο χρήμα», προσθέτει, καλώντας «να αφήσουν τους τραπεζικούς διαδρόμους και να βγουν στην κοινωνία για ρεπορτάζ, εκεί που τράπεζες και servicers τρομοκρατούν τον κόσμο».

«Τιμή μου για τις επιθέσεις όλων των ΜΜΕ. Συνεχίστε ακάθεκτοι. Ο κόσμος καταλαβαίνει», καταλήγει ο κ. Κασσελάκης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: Είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις

Βορίδης: Ο Κασσελάκης ζήτησε μισή συγνώμη

Τηλεφωνική «συγγνώμη» Κασσελάκη στη Συρεγγέλα για Πολάκη - ΝΔ: «Είναι υποκριτική»

gazzetta
gazzetta reader insider insider