ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μαρινάκης επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση δε θα κάνει τίποτα για την ακρίβεια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μαρινάκης επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση δε θα κάνει τίποτα για την ακρίβεια
«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά αυτό που όλοι ξέρουμε», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά αυτό που όλοι ξέρουμε», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν προτίθεται να κάνει τίποτα ουσιαστικό για την ακρίβεια. Ούτε στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, όπου δήλωσε κυνικά απλός παρατηρητής, ούτε στο ρεύμα, όπου ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί καν το ύψος της επιδότησης για έναν μόνο μήνα», αναφέρει και συνεχίζει: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να ψεύδεται για την κατάσταση του σιδηροδρόμου, ενώ μόλις προχθές τρένο συγκρούστηκε με βράχια θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή εκατοντάδων επιβατών. Οι αστειότητες περί «τετραετίας των εγκαινίων» και «κόμματος των μουσαμάδων» είναι ανάξιες οποιουδήποτε σχολιασμού».

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξακολουθεί να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της για το έγκλημα του μπαζώματος στον χώρο του εγκλήματος των Τεμπών», προσθέτει και καταλήγει με υστερόγραφο:

«Όσον αφορά τα εθνικά θέματα, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του κινούνται πάντα με βάση το συμφέρον της χώρας και την προστασία της εθνικής κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας. Και το έχουν αποδείξει».

Νωρίτερα, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Παύλος Μαρινάκης σε ερώτηση για τις τιμές των ακτοπλοϊκών και το ενδεχόμενο παρέμβασης της κυβέρνησης, ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν έχει αναγγείλει κάποια συγκεκριμένη παρέμβαση στα ακτοπλοϊκά.

«Αυτό που έχουμε πει είναι ότι μελετάμε τις τιμές και συγκριτικά με πέρυσι (δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές) και σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Γίνονται έλεγχοι και αν υπάρχει κάτι στο οποίο έχουμε τη δυνατότητα να παρέμβουμε ως κράτος, τότε αυτό ανακοινώνεται».

«Είμαστε ξεκάθαροι με τον κόσμο και δεν καλλιεργούμε προσδοκίες για πράγματα τα οποία δεν μπορούν να γίνουν» πρόσθεσε. Σε ερώτηση για το νομοσχέδιο για την ψυχική υγεία υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση ενισχύει τον τομέα της ψυχικής υγείας και με πόρους και με προσωπικό και δεν υπάρχει ζήτημα ιδιωτικοποίησης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider