Κυβερνητικά στελέχη: Υποκριτική η στάση Κασσελάκη στο θέμα Πολάκη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κυβερνητικά στελέχη: Υποκριτική η στάση Κασσελάκη στο θέμα Πολάκη
Οι φράσεις που χρησιμοποίησε ο κ. Κασσελάκης για τον Πολάκη, αποδεικνύουν ότι η διαγραφή του από την ΚΟ ήταν για τα μάτια του κόσμου, αναφέρουν κυβερνητικά στελέχη.

Υποκριτική χαρακτηρίζουν τη στάση του κ. Στέφανου Κασσελάκη στο θέμα Πολάκη στελέχη της Κυβέρνησης, με βάση τα όσα είπε χθες (25/7) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το στέλεχος του κόμματός του, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Οι φράσεις «αισθάνομαι άσχημα για την απόφαση», «πραγματικά τον αγαπώ» και «ο Παύλος ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ», που χρησιμοποίησε ο κ. Κασσελάκης για τον Πολάκη, αποδεικνύουν ότι η διαγραφή του από την ΚΟ ήταν για τα μάτια του κόσμου και πως μέσα στο περιβάλλον πολιτικής αποσύνθεσης του ΣΥΡΙΖΑ ο ένας κρατάει τον άλλον, αναφέρουν κυβερνητικά στελέχη.

Υπενθυμίζεται πως χτες, μετά από εισήγηση Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τέθηκε εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο, σύμφωνα με την Κουμουνδούρου.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, φέρεται νωρίτερα να εξαπέλυσε επίθεση σε βάρος συνεργάτιδας του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη. Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης, κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του, απευθύνθηκε στη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη η οποία παρίστατο στην αίθουσα, με τρόπου που μάλιστα προκάλεσε το ξέσπασμα της Αθηνάς Λινού, η οποία με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγγνώμη από τη συνεργάτιδα του Γεωργιάδη.

«Μην στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω», είπε ο Παύλος Πολάκης, απευθυνόμενος στη συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας

«Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας», είπε η Αθηνά Λινού, που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της. «Νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο», είπε η Αθηνά Λινού.

Πολάκης: Θα το ξανάκανα

«Ήμουν, είμαι και παραμένω ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο Παύλος Πολάκης λίγο μετά τη διαγραφή του, μιλώντας σε βουλευτές που βρίσκονταν σε αίθουσα της Βουλής. Αιτία της διαγραφής του ήταν ότι μίλησε άσχημα σε συνεργάτες υπουργών που, σύμφωνα με την δική του δήλωση, «ειρωνεύονταν όταν μιλούσε στην συνεδρίαση επιτροπής της Βουλής». Αργότερα, μιλώντας σε δημοσιογράφους, είπε: «Θα το ξαναέκανα. Ποινή έπρεπε να βάλει στους συνεργάτες των υπουργών που κορόιδευαν». Το επιχείρημά του το επανέλαβε ξανά στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πρόσθεσε πως «όταν το δάχτυλο δείχνει το φεγγάρι εσείς κοιτάτε το δάχτυλο».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Επίσκεψη Σταϊκούρα σε σχολικές εγκαταστάσεις σε Ρόδο και Σύμη

Τετ α τετ Μασκ - Νετανιάχου: Τι συζήτησαν

Τραμπ: Οι ΗΠΑ να «σβήσουν» το Ιράν από τον χάρτη, αν δολοφονηθώ

gazzetta
gazzetta reader insider insider