Νέα Αριστερά: Επίθεση σε Β. Κικίλια, ζητά την παραίτησή του

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα Αριστερά: Επίθεση σε Β. Κικίλια, ζητά την παραίτησή του
Δριμεία επίθεση στον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Προστασίας του Πολίτη ασκεί η Νέα Αριστερά, ζητώντας την παραίτηση του.

Δριμεία επίθεση στον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Προστασίας του Πολίτη ασκεί η Νέα Αριστερά, ζητώντας την παραίτηση του.

«Μέσα σε δύο ημέρες μια φωτιά που ξεκίνησε από τον Βαρνάβα και έφτασε στο Χαλάνδρι να καίει πολυκατοικίες, 100.000 στρέμματα καμένα, μια γυναίκα νεκρή μέσα στον αστικό ιστό, ανυπολόγιστη περιβαλλοντική καταστροφή και απανθρακωμένα ζώα. Ο υπουργός των επικοινωνιακών σόου και απόλυτης ανικανότητας Βασίλης Κικίλιας είχε σήμερα το θράσος να μας πει ότι όλα ήταν καλώς καμωμένα και ότι η κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού διέσωσε 45 περιοχές», αναφέρει η Νέα Αριστερά.

«Κρείττον το σιγάν κύριε Κικίλια. Αφού δεν έχετε την στοιχειώδη αξιοπρέπεια να καταθέσετε την παραίτηση σας, τουλάχιστον σωπάστε. Μην προκαλείτε λίγες ώρες μετά το ολοκαύτωμα 15 λεπτά από το κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας. Όταν εκπροσωπείτε μια κυβέρνηση που έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε κανονικό failed state, που έχει κάνει κάρβουνο την Αττική σε πέντε χρόνια, λιγότερο θράσος, λιγότερος κυνισμός», σχολιάζει η Νέα Αριστερά και αναφέρει καταληκτικά: «Αφού ο κύριος Μητσοτάκης δεν τον αποπέμπει ας σταματήσει να προκαλεί, έστω και τώρα να επιδείξει αξιοπρέπεια και ενσυναίσθηση και να παραιτηθεί».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κικίλιας: Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο αλλά ενεργές εστίες

Πυρκαγιές: Σύσκεψη υπό τον Κυρ. Μητσοτάκη στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας

Πυρόπληκτοι Αττικής: Τα μέτρα στήριξης - Αναλυτικά οι αποζημιώσεις

gazzetta
gazzetta reader insider insider