Κασσελάκης: Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας – Η φωνή μας είναι το Συνέδριο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κασσελάκης: Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας – Η φωνή μας είναι το Συνέδριο
«Η μειοψηφία των μελών ενός οργάνου απαγόρευσε στον νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο του κόμματος να είναι εκ νέου υποψήφιος»

Στην αντεπίθεση περνά ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που πέρασε με 138 ψήφους από τους 151 παρόντες και προβλέπει ότι δεν μπορεί να είναι υποψήφιος στις εσωκομματικές για την ηγεσία του κόμματος. «Η μειοψηφία των μελών ενός οργάνου απαγόρευσε στον νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο του κόμματος να είναι εκ νέου υποψήφιος» αναφέρει στο tweet του.

«Είναι ένα γεγονός πρωτοφανές στην Ιστορία του τόπου. Είναι ένα γεγονός σοκαριστικό στην Ιστορία της Αριστεράς», τονίζει και διαμηνύει πως το ανώτατο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ είναι το Συνέδριο, καθώς αυτό θα αποφασίσει για όλα. «Η φωνή μας είναι το Συνέδριο. Ξέρετε πια ότι μια χούφτα άνθρωποι είναι ικανοί για όλα. Αν δουν ότι δεν καταφέρνουν να κερδίσουν το συνέδριο, θα το αναβάλουν και πάλι» υπογράμμισε.

«Όμως και οι μηχανισμοί έχουν τα όρια τους. Γι' αυτό σας ζητώ να γίνετε ένα μεγάλο κύμα δημοκρατίας το οποίο θα σαρώσει όλους τους μηχανισμούς. Σας ζητώ να μη φύγετε από τις ΟΜ. Σας ζητώ να γίνετε ασπίδα Δημοκρατίας. Εάν είστε αριστεροί, προοδευτικοί πολίτες και δεν είστε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ήδη, γραφτείτε άμεσα, μέχρι τις 24 του Οκτώβρη, για να μπορείτε να ψηφίσετε για συνέδρους» συνέχισε.

«Η Αριστερά αποκλείεται να αποκλείει. Η Αριστερά επιβάλλεται να ανοίγεται στο αύριο. Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας. Στο Συνέδριο, η Δημοκρατία αντεπιτίθεται» κατέληξε.

Το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Στροφή 360 μοιρών στο ΠΑΣΟΚ - Η κριτική του Νίκου Χριστοδουλάκη - Κενό Προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ

Αντίστροφη μέτρηση για νέες μειώσεις τιμών στο ράφι

Μπορέλ: Η EE καταδικάζει τις επιθέσεις κατά των αποστολών του ΟΗΕ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider