Μαρινάκης : Τα παραδοτέα έργα αντικαθιστούν τα μεγάλα λόγια των προηγούμενων δεκαετιών

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μαρινάκης : Τα παραδοτέα έργα αντικαθιστούν τα μεγάλα λόγια των προηγούμενων δεκαετιών
Ο κ. Μαρινάκης χαρακτήρισε «ουσιαστική» τη συζήτηση με τον ΥΜΑΘ τονίζοντας πως ο ίδιος φεύγει, κάθε φορά, από τη Θεσσαλονίκη «πιο σίγουρος πως ο χρόνος που χάθηκε τα προηγούμενα χρόνια και μεγάλωσε την απόσταση μεταξύ των πολιτικών και των πολιτών στη Βόρεια Ελλάδα θα αρχίσει να μειώνεται».

«Έρχονται οι εβδομάδες, οι μήνες, τα χρόνια για τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία μας των παραδόσεων έργων που αντικαθιστούν τα μεγάλα λόγια των προηγούμενων δεκαετιών» δήλωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μετά τη συνάντηση εργασίας που είχε στο Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης με τον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας, Κώστα Γκιουλέκα.

Ο κ. Μαρινάκης χαρακτήρισε «ουσιαστική» τη συζήτηση με τον ΥΜΑΘ τονίζοντας πως ο ίδιος φεύγει, κάθε φορά, από τη Θεσσαλονίκη «πιο σίγουρος πως ο χρόνος που χάθηκε τα προηγούμενα χρόνια και μεγάλωσε την απόσταση μεταξύ των πολιτικών και των πολιτών στη Βόρεια Ελλάδα θα αρχίσει να μειώνεται. Ο μόνος τρόπος για να μειωθεί αυτή η απόσταση είναι τα έργα, με παράδοση και λειτουργία, όπως το μετρό».

Επίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα θέματα ασφάλειας των πολιτών λέγοντας συγκεκριμένα: «Είναι ύψιστη προτεραιότητα για εμάς κάθε θέμα που έχει να κάνει με την ασφάλεια. Κάθε εξειδικευμένο γραφείο που δημιουργείται για την ενδοοικογενειακή βία στην ΕΛΑΣ, κάθε νέο κέντρο, ασφαλές σημείο, για κάθε γυναίκα που απειλείται η ζωή της και η σωματική της ακεραιότητα είναι ένα μεγάλο βήμα ώστε η Ελλάδα να γίνεται μια κανονική, ευρωπαϊκή, χώρα. Όλα αυτά θα τα λύσουμε με αποτελέσματα και όχι με κορώνες, ούτε ψευτοπατριωτισμού, ούτε με λαϊκίστικες εξαγγελίες που δεν πρόκειται να γίνουν πράξη».

Από την πλευρά του ο κ.Γκιουλέκας, στις δικές του δηλώσεις, στάθηκε στην πολύ καλή συνεργασία με τον κ.Μαρινάκη αναφέροντας πως με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο συζητήθηκε η «ατζέντα των θεμάτων που αφορούν τη Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία, τη Βόρεια Ελλάδα. Θέματα ανάπτυξης, για τις ιδιαίτερες ευαισθησίες που έχει η περιοχή μας, όπως οι συνοριακοί σταθμοί και όλα όσα προωθεί η κυβέρνηση για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά και ένα πλάνο προγραμματισμού για τη Θεσσαλονίκη και τα έργα της. Το Μετρό, το flyover».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Φραγκογιάννης: Πολυδιάσταση η πολιτική μας με την Τουρκία

Θεμιστοκλέους: Προκύρυξη 4.000 θέσεων μόνιμου και επικουρικού προσωπικού στο ΕΣΥ για το 2025

Μαρινάκης: Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να τεθεί ποτέ ζήτημα κυριαρχίας στον διάλογο με την Τουρκία

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider