Jon Bon Jovi: Πούλησε το διαμέρισμά του στο Manhattan για 22 εκατ. δολάρια

Ο ρόκερ Jon Bon Jovi αποχαιρέτησε το ευρύχωρο διαμέρισμά του στο Manhattan, το οποίο μόλις πουλήθηκε για 22 εκατ. δολάρια. Οι νέοι ιδιοκτήτες του ακινήτου τεσσάρων υπνοδωματίων θα απολαύσουν άπλετο φυσικό φως, ένα ευρύχωρο σαλόνι και μπαλκόνια με άπλετη θέα.
Jon Bon Jovi: Πούλησε το διαμέρισμά του στο Manhattan για 22 εκατ. δολάρια

Χτισμένο ανάμεσα στις γοητευτικές γειτονιές Greenwich Village και West Village στο κέντρο του Manhattan, το ακίνητο 372 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και πανοραμική θέα στο κέντρο της πόλης και στον ποταμό Hudson.

Διαβάστε ακόμα: Paul McCartney - «Σκότωσε» το διώροφο ρετιρέ του στο Central Park, πουλώντας στη μισή τιμή

Το διαμέρισμα προσφέρει απίστευτο φυσικό φως λόγω των τεράστιων παραθύρων από το δάπεδο μέχρι την οροφή και, επειδή είναι γωνιακή μονάδα, υπάρχουν νότιες, δυτικές και ανατολικές προσόψεις.

Εικόνα
Οι τρεις προσόψεις του διαμερίσματος και οι μεγάλες τζαμαρίες προσφέρουν φως και ανεμπόδιστη θέα στο Manhattan (Πηγή: Compass)

Η μεγάλη μονάδα έχει επίσης ψηλά ταβάνια, που την κάνουν να φαίνεται ακόμα πιο ευρύχωρη. Το βράδυ, ο χωνευτός φωτισμός δημιουργεί μια μυστηριακή ατμόσφαιρα αφήνοντας τα φώτα της πόλης κλέψουν την παράσταση.

Εικόνα
Το διαμέρισμα είναι περιτριγυρισμένο από μπαλκόνια (Πηγή: Compass)

Η πρόσβαση στην κατοικία γίνεται μέσω ενός ιδιωτικού ανελκυστήρα, ο οποίος ανοίγει στον προθάλαμο της εισόδου που λειτουργεί ως χολ. Το πιο εντυπωσιακό είναι το «τυλιγμένο» με παράθυρα σαλόνι, που καταλήγει σε μπαλκόνια.

Εικόνα
Το τεράστιο σαλόνι είναι το εντυπωσιακότερο μέρος του σπιτιού (Πηγή: Compass)

Μπαλκόνι υπάρχει επίσης έξω από την κουζίνα, η οποία είναι εξοπλισμένη με υπερσύγχρονες συσκευές Sub-Zero, Wolf και Miele. Κομψή και μοντέρνα η κουζίνα διαθέτει προσαρμοσμένα ντουλάπια με επένδυση από ξύλο καρυδιάς και πάγκους από γκρι μάρμαρο. Ολόκληρο το διαμέρισμα έχει επίσης λαμπερά πατώματα από σκληρό δρύινο ξύλο.

Εικόνα
Το μάρμαρο κυριαρχεί στο κλασικό μπάνιο (Πηγή: Compass)

Η κύρια κρεβατοκάμαρα έχει εξαιρετική θέα στο Manhattan, με νότια και ανατολική πρόσοψη, καθώς και ένα μεγάλο δωμάτιο-ντουλάπα. Στο μαρμάρινο μπάνιο υπάρχει μια βαθιά κλασική μπανιέρα δίπλα ακριβώς στα μεγάλα παράθυρα που χαρίζουν θέα στον ορίζοντα. Τα υπόλοιπα υπνοδωμάτια διαθέτουν γενναιόδωρες ντουλάπες και ιδιωτικά μπάνια, ενώ στα επιπλέον «προνόμια» περιλαμβάνονται ένα γραφείο και ένα ψυγείο κρασιού.

Εικόνα
Η γωνιακή κύρια κρεβατοκάμαρα έχει ονειρική θέα (Πηγή: Compass)

Το διαμέρισμα 14A βρίσκεται στη διεύθυνση155 West και 11th Street, μέσα στο πολυτελές συγκρότημα Greenwich Lane, γνωστό για τους κατά περιόδους A-listers ενοίκους του, όπως ο πρώην CEO των Starbucks, Howard Schultz, η συνιδρύτρια του οίκου Jimmy Choo, Tamara Mellon, και ο ηθοποιός της σειράς «Dexter», Michael C. Hall.

Εικόνα
Ένα τέτοιο διαμέρισμα δεν θα μπορούσε να μη διαθέτει δωμάτιο-ντουλάπα (Πηγή: Compass)

Η ανάπτυξη έχει πέντε κτίρια και πέντε μονοκατοικίες που συνδέονται μέσω μιας κεντρικής αυλής. Το κτίριο διαθέτει όλες τις ανέσεις που χρειάζονται οι κάτοικοι, όπως θυρωρός πλήρους απασχόλησης, γυμναστήριο, πισίνα και αίθουσα γκολφ. Το Greenwich Village φιλοξενεί επίσης κορυφαία εστιατόρια και παρέχει άμεση πρόσβαση στο πάρκο του ποταμού Hudson.

Εικόνα
Ο χώρος του γραφείου (Πηγή: Compass)

Γεννημένος στο New Jersey, ο Jon Bon Jovi αγόρασε για πρώτη φορά το ακίνητο το 2017 για 18,94 εκατ. δολάρια. Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, δεν ήταν ξένος στη γειτονιά: το 2018, είχε πουλήσει ένα κοντινό διαμέρισμα στο West Village για περίπου 15,95 εκατ. δολάρια. Μένει να δούμε αν ο μουσικός θα αγοράσει και τρίτη κατοικία στην περιοχή.