Ένα νέο χάρτη αειφορίας εγκαινιάζει ο πρίγκιπας Κάρολος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ένα νέο χάρτη αειφορίας εγκαινιάζει ο πρίγκιπας Κάρολος

Ένα νέο χάρτη αειφορίας που υποστηρίζεται από ορισμένες μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες εγκαινιάζει τη Δευτέρα ο πρίγκιπας Κάρολος της Βρετανίας.

Το νέο «Terra Carta» - που παραπέμπει στην αρχαία Magna Carta της Αγγλίας που καθόρισε τα δικαιώματα των πολιτών πριν από οκτώ αιώνες - περιλαμβάνει σχεδόν 100 ενέργειες που πρέπει να αναλάβουν οι υπογράφουσες εταιρείες για ένα βιώσιμο μέλλον.

«Κάνω επείγουσα έκκληση προς τους ηγέτες, από όλους τους τομείς και από όλο τον κόσμο, να υποστηρίξουν την «Terra Carta », για να φέρουν την ευημερία σε αρμονία με τη φύση, τους ανθρώπους και τον πλανήτη κατά την επόμενη δεκαετία», θα δηλώσει ο πρίγκιπας σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Κάρολος σκοπεύει να ενθαρρύνει τους εκπροσώπους της βιομηχανίας και των χρηματοπιστωτικών οργανισμών να αναλάβουν ηγετικό ρόλο σε αυτό το κοινό έργο.

Η Bank of America, η AstraZeneca, η HSBC και η BP συγκαταλέγονται μεταξύ των εταιρειών που υποστηρίζουν το Terra Carta, το οποίο σχεδιάστηκε από τον πρώην επικεφαλής σχεδιαστή της Apple Inc. Jony Ive και την εταιρεία του LoveFrom.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider