Πρακτική άσκηση για νέους πτυχιούχους στο ΚΠΣΝ

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πρακτική άσκηση για νέους πτυχιούχους στο ΚΠΣΝ

Δεκαέξι θέσεις πρακτικής άσκησης στον τομείς του Προγραμματισμού και Παραγωγής Εκδηλώσεων, των Οικονομικών, της Επικοινωνίας, της Εξυπηρέτησης Επισκεπτών και των Ξεναγήσεων στις Κτιριακές Εγκαταστάσεις, προκήρυξε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Οι νέοι που θα εργαστούν στο ΚΠΙΣΝ για το χρονικό διάστημα από 19/12/2016 έως 18/06/2017, θα πρέπει να είναι απόφοιτοι οποιουδήποτε ακαδημαϊκού τομέα και να διαθέτουν πτυχίο (ΑΕΙ, ΤΕΙ, δημόσιου ή ιδιωτικού εκπαιδευτικού ιδρύματος), εξαιρετική ικανότητα εξυπηρέτησης επισκεπτών, άριστη γνώση Ελληνικών και Αγγλικών, καθώς και γνώση χρήσης MS Office (Word, Excel, PowerPoint) και του Διαδικτύου.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση [email protected] έως την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016. Για την αποδοχή της υποψηφιότητας, απαιτείται απαραιτήτως η συμπλήρωση της αίτησης πρακτικής άσκησης και το βιογραφικό σημείωμα, τα οποία θα πρέπει να περιλαμβάνονται στο ίδιο αρχείο σε μορφή .pdf με όνομα αρχείου το ονοματεπώνυμο του υποψήφιου.

Το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης είναι ανοιχτό σε νέους με πρώτο πτυχίο σε οποιοδήποτε ακαδημαϊκό τομέα, με καθόλου ή σύντομη εργασιακή εμπειρία (έως τρία έτη), ενώ δεν αφορά προπτυχιακούς φοιτητές. Περισσότερες πληροφορίες στην διεύθυνση www.snfcc.org/you-the-snfcc/internships.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider