Back to school με το τεχνολογικό οικοσύστημα της HUAWEI

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Back to school με το τεχνολογικό οικοσύστημα της HUAWEI
Η σχολική χρονιά ξεκινά με μοναδικές προσφορές από το δίκτυο συνεργαζομένων καταστημάτων του κινεζικού κολοσσού.

Tο καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του και όλοι ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για τη νέα σεζόν. Προσπαθούμε να φτιάξουμε το πρόγραμμά μας, τόσο το επαγγελματικό όσο και το προσωπικό, ενώ βρισκόμαστε ήδη σε αναζήτηση των προϊόντων που θα κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη.

Σύμμαχο σε αυτό θα βρούμε την HUAWEI. Ο κινεζικός κολοσσός βρίσκεται για άλλη μια φορά στο πλευρό όλων μας με το τεχνολογικό οικοσύστημα των προϊόντων του. Συγκεκριμένα η HUAWEI αυτόν τον Σεπτέμβρη βρίσκεται πλάι σε μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενους γραφείου με τις προσφορές της σε HUAWEI MateBook Laptops αλλά και σε Tablets.  

H HUAWEI γνωρίζει ποια είναι τα βασικά εργαλεία που χρειάζεται ο επαγγελματίας που βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση. Ο φοιτητής που παραδίδει την μία εργασία μετά την άλλη. Ο μαθητής που εν καιρώ πανδημίας θέλει να εξοικοιωθεί με την τηλε-εκπαίδευση. Για αυτό τα MateBooks (HUAWEI MateBook D14 και D15 και HUAWEI MateBook X Pro) θα διατίθενται για όλο τον Σεπτέμβρη με Δώρο τον ΦΠΑ, ενώ σε τιμές-έκπληξη θα βρείτε και πέντε διαφορετικά μοντέλα HUAWEI tablets για τις ανάγκες όλης της οικογένειας.

Ας δούμε αναλυτικά τις προσφορές:

HUAWEI MateBooks: Πολυεργαλεία που καλύπτουν κάθε ανάγκη

insider

Για τους νέους που αγαπούν την τεχνολογία, δελεαστική πρόταση αποτελούν τα MateBook D14 και D15, με οθόνη  FullView, ισχυρές επιδόσεις, premium ποιότητα κατασκευής, κομψή σχεδίαση και νέες δυνατότητες Multi-screen Collaboration που επιτρέπουν την συνδεσιμότητα μεταξύ του laptop και του smartphone με ένα άγγιγμα. 

Οι απαιτητικότεροι επαγγελματίες θα προτιμήσουν το λεπτό, μεταλλικό, ανθεκτικό και ιδανικό για επαγγελματική χρήση MateBook X Pro (με οθόνη αφής), ενώ όσοι αναζητούν Premium Σχεδιασμό σε ανταγωνιστική τιμή θα βρουν αυτό που ψάχνουν στο MateBook 13. 

Αποκτήστε το HUAWEI laptop που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και ξεκινήστε τη νέα σεζόν με σύμμαχό σας την τεχνολογία!

*Τα MateBook X Pro,  MateBook 13,  MateBook D14, MateBook D15 και MatePad Pro διατίθενται σε προνομιακή τιμή, μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της HUAWEI, μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

HUAWEI tablets: high-tech gadgets για κάθε σπίτι

insider

Φθινόπωρο όμως δεν είναι μόνο η επιστροφή στο σχολείο, στο Πανεπιστήμιο ή στο γραφείο. Φθινόπωρο αποτελεί και η επιστροφή στην καθημερινότητά μας πριν τις διακοπές. Με τις καθημερινές μας συνήθειες, τα χόμπι μας και τα πράγματα που αγαπάμε να κάνουμε στον ελεύθερό μας χρόνο.

Και εδώ, η τεχνογνωσία της HUAWEI έρχεται να μας κάνει τη ζωή πιο διασκεδαστική: τα τάμπλετ της HUAWEI, ελαφριά, κομψά, εύχρηστα, ευέλικτα, με αμέτρητες δυνατότητες και συμβατά με μια γκάμα  «έξυπνων» λειτουργιών που εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης, διαθέτουν διάφορα μεγέθη οθονών και είναι εξοπλισμένα με όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται για να αποτελούν ιδανική λύση για ανάγνωση, gaming, παρακολούθηση ταινιών και σειρών ή εκπαιδευτικά παιχνίδια για μικρά παιδιά. 

Διαλέξτε το HUAWEI tablet που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και ξεκινήστε τη νέα σεζόν, αφήνοντας την τεχνολογία να σας συναρπάσει! 

*Τα HUAWEI T5 WiFi, T5 4G, T3 4G, MatePad T8 WiFi και MatePad T8 4G διατίθενται σε προνομιακή τιμή, μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της HUAWEI, μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

P40 και P40 Pro: Οι ναυαρχίδες της HUAWEΙ

insider

Σύμμαχος στο καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για τη νέα σεζόν αποτελεί πάντα και η σειρά P40 smartphones της HUAWEI. Χάρη στο chipset Kirin 990 5G τα P40 και P40 Pro διαθέτουν απόδοση που διαρκεί και επεξεργαστή ανεπανάληπτων ταχυτήτων. Επίσης, θα σας εντυπωσιάσει η απόδοση των γραφικών της Mali-G76 MC16 GPU, η ασυναγώνιστη επεξεργασία εικόνας που λειτουργεί με την αναβαθμισμένη ISP και η προηγμένη δυνατότητα του AI της NPU διπλού πυρήνα.

insider

Τα P40 ξεχωρίζουν και για την κάμερά τους, η οποία μπορεί να συγκριθεί με επαγγελματική. Το chipset Kirin 990 5G, πέρα από την αναβάθμιση που προσφέρει στις διάφορες λειτουργίες της συσκευής, βοηθά το P40 να εντοπίζει με ακρίβεια τα όρια μεταξύ του φόντου και των λεπτομερειών της εικόνας, όπως η γραμμή των μαλλιών και τα ρούχα και να εμφανίζει βάθος πεδίου επιπέδου μηχανής DSLR. 

Είναι πλέον σαφές, πως η HUAWEI έχει κάνει τα πάντα ώστε η νέα σεζόν να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider