Η ASK Digital με το project Hotely συμμετέχει στην έκθεση 100% HOTEL SHOW 2022

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η ASK Digital με το project Hotely συμμετέχει στην έκθεση 100% HOTEL SHOW 2022
Η ASK DIGITAL συμμετέχει στην έκθεση “100% Hotel Show” στο MEC Παιανίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις  18 έως τις 21 Νοεμβρίου, στο περίπτερο Α64Β.

Η ASK DIGITAL συμμετέχει στην έκθεση “100% Hotel Show” στο MEC Παιανίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 21 Νοεμβρίου, στο περίπτερο Α64Β.

Η εταιρεία θα παρουσιάσει ιστοσελίδες και e-shop & σύστημα κρατήσεων που έχει ήδη κατασκευάσει τόσο για τον ξενοδοχειακό και για άλλες τουριστικές δραστηριότητες. Παράλληλα θα προτείνει και custom επιλογές, εξυπηρετώντας έτσι όλες τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

Οι υπηρεσίες της ASK όμως δεν σταματούν εδώ καθώς η ίδια μπορεί να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών όπως Digital Marketing, Copywriting, Web Hosting κι όποια άλλη χρειαστεί για να καλύψει την οποιαδήποτε ανάγκη της συνεργασίας.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το εξειδικευμένο προσωπικό της για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ενώ παράλληλα θα μπορούν να έχουν εικόνα από τα τελευταία project που έχει υλοποιήσει η ASK DIGITAL με μεγάλη επιτυχία.

Το περίπτερο της ASK DIGITAL είναι ανοικτό στους επαγγελματίες των κλάδων (Decision Makers, Villa Owners, Νέους επενδυτές, Αρχιτέκτονες, Designers) καθώς για την ASK η έκθεση αποτελεί μια θαυμάσια ευκαιρία να ενημερώσει το κοινό για τα νέα προϊόντα αλλά και τις υπηρεσίες που ενισχύουν την digital εικόνα της επιχείρησης και την δυναμική της στην αγορά.

Ο Τουρισμός στο διαδίκτυο: Όσα πρέπει να φροντίσουν οι επαγγελματίες

Η νέα αυτή σχέση του Τουρισμού με το διαδίκτυο και την ψηφιακή εποχή διευρύνει τις δυνατότητες, «ανοίγει» την αγορά αλλά θέλει και μία ορισμένη προσέγγιση φιλική τόσο προς τον χρήστη αλλά και προς τον ίδιο τον επιχειρηματία. Πρακτικά λοιπόν προσέχουμε και φροντίζουμε για:

• Ένα εύκολο σύστημα κρατήσεων, ώστε να έχουμε απευθείας κρατήσεις
• Την αυτονομία του κάθε επιχειρηματία του Κλάδου του Τουρισμού, χωρίς δηλαδή να εξαρτάται αποκλειστικά από τις πλατφόρμες κρατήσεων
• Μία σφαιρική κι αντιπροσωπευτική online παρουσίαση των παροχών κι εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου ή καταλύματος (αυτό αφορά και τα μεγάλα ξενοδοχεία πολλών αστέρων αλλά και τα μικρότερα καταλύματα)
• Την ολοκληρωμένη πρόταση, σε σχέση με το κατάλυμα/ ξενοδοχείο αλλά και την ευρύτερη περιοχή, στον δυνητικό επισκέπτη
• Τις θετικές αξιολογήσεις που ακολουθούν όλα τα παραπάνω κι όπως γνωρίζουμε, έχουν καθοριστικό ρόλο

Ο Τουρισμός μπήκε σε μία νέα εποχή, την ψηφιακή και η ASK DIGITAL μέσα από το HOTELY είναι έτοιμη να σας ακολουθήσει, αναβαθμίσει κι αναδείξει. Εξάλλου ο Τουρισμός είναι ο νούμερο ένα τομέας της οικονομίας για την Ελλάδα και γι’ αυτό δε μπορεί να μένει πίσω, παρά μόνο να εξελίσσεται.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.
Για να επισκεφθείτε την έκθεση εγγραφείτε εδώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider