5 λόγοι για να αποκτήσετε ένα smartphone της HUAWEI

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
5 λόγοι για να αποκτήσετε ένα smartphone της HUAWEI
Από την εξαιρετική του κάμερα μέχρι τη μεγάλη διάρκειας μπαταρία, φαίνεται πως αυτή τη στιγμή το HUAWEI Mate 50 Pro κερδίζει την αγορά.

Από την εξαιρετική του κάμερα μέχρι τη μεγάλη διάρκειας μπαταρία, φαίνεται πως αυτή τη στιγμή το HUAWEI Mate 50 Pro κερδίζει την αγορά.

Κάθε χρόνο οι εταιρείες καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να λανσάρουν στην αγορά ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο, το οποίο να μπορεί να ανταπροκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή.

Σίγουρα από τα πρώτα πράγματα που θα αναζητήσει κάποιος πριν προχωρήσει στην αγορά ενός smartphone, ειδικά μάλιστα αν ανήκει στην Gen Z, δηλαδή στη γενιά που ζει και αναπνέει και την τεχνολογία, είναι μια κάμερα κορυφαίων επιδόσεων, αλλά και μια μεγάλης αντοχής μπαταρία. Πέρα από αυτά, όμως, σήμερα το κινητό αποτελεί προέκταση του εαυτού μας, επομένως ακόμη και η παραμικρή σχεδιαστική λεπτομέρεια που φέρει πάνω του λέει πολλά για εμάς.

Έτσι, αν ψάχνετε ένα κινητό που τα έχει όλα σε υπερθετικό βαθμό, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να ρίξετε μια ματιά στα ολοκαίνουργια Nova 10 και Mate 50 Pro της HUAWEI. Μιλάμε για δύο state-of-the-art smartphones, τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για όσους ζητούν πάντα περισσότερα από το κινητό τους τηλέφωνο.

Κάμερα που δεν υπάρχει στην αγορά

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως για όποιον αγαπά τις φωτογραφίες, η επιλογή ενός smartphone της HUAWEI αποτελεί μονόδρομο. Αυτή τη φορά, όμως, η εταιρεία ξεπέρασε τον εαυτό της. To HUAWEI Mate 50 Pro διαθέτει μια πρωτοποριακή κάμερα διαφράγματος Ultra Aperture 50MP με ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα 10 επιπέδων, το οποίο ενσωματώνει βασικές εξελίξεις στο οπτικό σύστημα, τη μηχανική δομή, την τεχνολογία απεικόνισης και την επεξεργασία εικόνας.

Παράλληλα, η νυχτερινή λειτουργία καταγράφει φωτογραφίες με ιδιαίτερα ευδιάκριτες φωτεινές και σκοτεινές περιοχές, ακόμα και σε περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά του HUAWEI Mate 50 Pro συντελούν στην εξαιρετική απόδοση η οποία επιβραβεύτηκε με το υψηλότερο σκορ στην ιστορία του DXOMARK, με την εξαιρετική βαθμολογία 149.

Έτσι, το HUAWEI Mate 50 Pro είναι δικαιολογημένα ο βασιλιάς της φωτογραφίας σε smartphone αφήνοντας πίσω του όλους τους ανταγωνιστές της βιομηχανίας, χάρη στην αξιοσημείωτη συνολική απόδοση και τα φωτογραφικά χαρακτηριστικά του. Πιο συγκεκριμένα, το HUAWEI Mate 50 Pro πέτυχε την καλύτερη βαθμολογία φωτογραφίας που έχει δοθεί μέχρι σήμερα, χάρη στα εξαιρετικά αποτελέσματα στις κατηγορίες: έκθεση, εστίαση και υφή/θόρυβος.

Smartphones που αποτελούν fashion statements

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, αλλά και η κομψή εμφάνιση των smartphones της HUAWEI κάνουν τα προϊόντα της να ξεχωρίζουν. Τόσο στην περίπτωση του Nova 10 όσο και του Mate 50 Pro έχουμε να κάνουμε με έναν εξωτερικό σχεδιασμό που εντυπωσιάζει και γοητεύει, μετατρέποντας το κινητό τηλέφωνο σε ένα πολυτελές αξεσουάρ.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως το HUAWEI Mate 50 Pro διατίθεται σε δύο εκδόσεις με διαφορετικά υλικά στην πίσω επιφάνεια. Μία έκδοση με κάλυμμα από γυαλί και μία με κάλυμμα από vegan δέρμα. Η δεύτερη είναι εμπνευσμένη από την ακτινοβόλο ηλιοφάνεια και είναι επιπλέον εξοπλισμένη με γυαλί οθόνης "Kunlun Glass". Το γυαλί αυτό αποτελείται από δισεκατομμύρια επί δισεκατομμυρίων κρύσταλλα επιπέδου νανομέτρων, αποτέλεσμα ενέσεων σύνθετων ιόντων, που το καθιστούν ανθεκτικό σε πτώσεις.

Όταν η δύναμη συναντά την απόδοση

Τα νέα μοντέλα της HUAWEI διαθέτουν τεχνολογία αιχμής που ενισχύουν σημαντικά την απόδοσή τους. Για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις διάρκειας ζωής της μπαταρίας που προκύπτουν από τη χρήση εφαρμογών υψηλής συχνότητας, όπως η βιντεογραφία και τα παιχνίδια, η HUAWEI συνεχίζει επίσης να ηγείται της καινοτομίας στην τεχνολογία γρήγορης φόρτισης.

Ειδικότερα στο Mate 50 Pro, το SuperHold εκχωρεί έξυπνα μνήμη για να εξασφαλίσει απρόσκοπτη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών, ενώ το SuperRender μειώνει την κατανάλωση ενέργειας μέσω inter-frame pixel-level πρόβλεψης, διατηρώντας σταθερό σε υψηλούς ρυθμούς καρέ και αποτρέποντας την υπερθέρμανση. Επίσης το SuperStorage αφαιρεί διπλότυπα αρχεία με ανεπαίσθητο τρόπο και συμπιέζει εφαρμογές που χρησιμοποιούνται σπάνια, κάτι που διατηρεί έως και 20 GB χώρου (σε τηλέφωνο με 256 GB ROM), αφήνοντας περισσότερο χώρο για φωτογραφίες και βίντεο. Τέλος, μια ακόμα πρωτοποριακή λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας επιτρέπει την ενίσχυση της λειτουργίας SuperEnergy όταν η στάθμη της μπαταρίας πέσει στο 1%, υποστηρίζοντας τρεις ώρες αναμονής ή 12 λεπτά κλήσης.

Με το λειτουργικό σύστημα EMUI 13 όλα γίνονται πιο εύκολα

Το HUAWEI Mate 50 Pro είναι το πρώτο που λειτουργεί με EMUI 13, το οποίο βελτιστοποιεί τις καθημερινές αλληλεπιδράσεις με εύκολη πλοήγηση, απλώς με ένα άγγιγμα. Το SuperHub επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν προσωρινά εικόνες, έγγραφα και κείμενα και να τα μοιράζονται, με δωρεάν και εύκολες μεταφορές αρχείων μεταξύ εφαρμογών και συσκευών. Τα ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά απορρήτου και ασφάλειας χαρίζουν μία ξέγνοιαστη εμπειρία χρήσης. Το Κέντρο Απορρήτου καταγράφει όλη τη συμπεριφορά των εφαρμογών που έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.

Το Κέντρο Ασφαλείας παρακολουθεί τη δραστηριότητα σε κλείδωμα εφαρμογών, θυρίδα αποθήκευσης κωδικών πρόσβασης, ασφάλεια αρχείων, εύρεση συσκευής και πολλά άλλα, έτσι ώστε να εντοπίζει τυχόν μη φυσιολογικές δραστηριότητες και να μοιράζεται τις κατάλληλες συστάσεις προστασίας συσκευών. Το HUAWEI Mate 50 Pro υποστηρίζει, επίσης, την Προστασία Απορρήτου Εικόνας. Έτσι, όταν κοινοποιείται μια εικόνα, το τηλέφωνο διαγράφει αυτόματα ευαίσθητες πληροφορίες, όπως η τοποθεσία και η ώρα.

Τα Google Apps στο χέρι σας μέσω Gspace

Ένας λόγος που προκαλούσε για καιρό δεύτερες σκέψεις στους υποψήφιους αγοραστές ενός HUAWEI ήταν η δυνατότητα απόκτησης των υπηρεσιών της Google. Παρά τις προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, το οικοσύστημα HMS της HUAWEI έχει αναπτυχθεί με πραγματικά εντυπωσιακή ταχύτητα. Εξελίσσεται συνεχώς για να προσφέρει ανώτερες δυνατότητες χαρτογράφησης και πλοήγησης, αναζήτησης, αλληλογραφίας και αγορών στους χρήστες σε πολλές συσκευές.

Το AppGallery έχει πλέον 580 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, παγκοσμίως, εκ των οποίων πάνω από 45 εκατομμύρια στην Ευρώπη. Ο αριθμός των διαθέσιμων εφαρμογών στο AppGallery έχει αυξηθεί κατά 147% από το προηγούμενο έτος και υπάρχουν πάνω από 5,5 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι προγραμματιστές που εργάζονται για να ενσωματώσουν ακόμη περισσότερες εφαρμογές. Μέσω του AppGallery μπορεί να βρει κανείς όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές, όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, αλλά και πολλαπλές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο για να προσφέρουν προηγμένες υπηρεσίες στους χρήστες.

Αναφορικά με τις υπηρεσίες της Google, που γίνεται πολύς λόγος, και εδώ υπάρχει λύση και είναι απλή για κάθε χρήστη. Μέσα από το κατάστημα AppGallery, ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει την 3rd party εφαρμογή Gspace, να την ανοίξει και μέσα από εκεί έχει όλες τις εφαρμογές που χρειάζεται στο κινητό του. Ο χρόνος που χρειάζεται είναι ελάχιστος και ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει χωρίς περιορισμούς το HUAWEI smartphone του. Η εφαρμογή Gspace δεν έχει διαφημίσεις και μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει εφαρμογές και υπηρεσίες της Google, όπως το YouTube, Gmail, Google Maps, Google Docs, Google Sheets και Google Drive.

Όσοι ενδιαφέρονται για το νέο HUAWEI Mate 50 Pro μπορούν να επισκεφτούν τα sites των επίσημων συνεργατών της Huawei, Κωτσόβολος, Public, Mediamarkt, Γερμανός, ή την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider