Γιατί όλοι μιλάνε για τον «πρωταθλητή» των smartwatch;

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γιατί όλοι μιλάνε για τον «πρωταθλητή» των smartwatch;
Έφτασε το smartwatch που φέρνει νέα δεδομένα στον χώρο των tech gadgets.

Τι περιμένετε από το smartwatch στο χέρι σας; Ταχύτητα; Αντοχή; Ιατρικές μετρήσεις; Στυλ; Συνήθως, με βάση τις απαιτήσεις σας, επιλέγετε αυτό που μπορεί να σας προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτά που ζητάτε. Τώρα, όμως, όλη αυτή η διαδικασία γίνεται παρελθόν, γιατί πολύ απλά βρήκατε το απόλυτο στο είδος του, το smartwatch που επαναπροσδιορίζει τι σημαίνει η λέξη «smartwatch», το αποκορύφωμα της τεχνολογίας και την επιτομή του στυλ. Τώρα, βρήκατε το HUAWEI WATCH Ultimate.

Το HUAWEI WATCH Ultimate είναι το νέο smartwatch – «ναυαρχίδα» της HUAWEI κι αυτό γιατί τα υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά του, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, το κάνουν να ξεχωρίζει και κλέβει μονομιάς τις εντυπώσεις, ειδικά αν είστε active και αγαπάτε τις outdoor δραστηριότητες και το scuba diving.

Κομψό και ανθεκτικό

Μπορεί το smartwatch να είναι ένα tech gadget, όμως δεν παύει να είναι και ένα ρολόι, το οποίο είναι μέρος της εξωτερικής σας εμφάνισης, αφού θα το φοράτε παντού, από τη δουλειά μέχρι τα χόμπι και τις διακοπές. Γι’ αυτό, και το να είναι στυλάτο αποτελεί βασικό παράγοντα για να το επιλέξετε. Το HUAWEI WATCH Ultimate κερδίζει σε αυτήν την κατηγορία, καθώς διαθέτει ένα κομψό, λεπτό AMOLED πάνελ, με κάλυμμα από κρύσταλλο ζαφειριού υψηλής αντοχής, που παράλληλα θα σβήσει κάθε ανησυχία για φθορά ή διάβρωση όπου και να το φοράτε. Επιπλέον, έχοντας σώμα από κράμα υγρού μετάλλου, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό ακόμα σε υψηλές θερμοκρασίες που μπορεί να σας συνοδεύσουν στις εξορμήσεις σας. Κάνετε ποδηλασία στην εξοχή; Μήπως παίρνετε το σακίδιό σας και φεύγετε συχνά για κάμπινγκ; Αυτό είναι το smartwatch που θα σας δώσει επιδόσεις «πρωταθλητή».

Το HUAWEI WATCH Ultimate κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις που εντυπωσιάζουν εξίσου και ικανοποιούν με ευκολία τα γούστα οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου. Το Voyage Blue είναι κατασκευασμένο από σκληρό κράμα τιτανίου -αισθητά ελαφρύτερο και με διπλάσια αντοχή από τον ανοξείδωτο χάλυβα για μάξιμουμ άνεση- και έχει κεραμική στεφάνη νανοτεχνολογίας σε βαθύ μπλε χρώμα, κάτι που κάθε λάτρης της μαγείας της θάλασσας θα λατρέψει. Την ίδια στιγμή, το Expedition Black είναι φτιαγμένο για όσους αγαπούν το διαχρονικό μαύρο και εκτιμούν κάθε ανανεωμένη του εκδοχή στη ζωή τους. Για τους ακόμα πιο απαιτητικούς, και οι δύο εκδοχές μπορούν να συνδυαστούν με το λουράκι HNBR που προσφέρει απαλή αίσθηση στο δέρμα και υψηλή αντοχή στη χαμηλή θερμοκρασία και στο νερό για κάθε υδάτινη ή καταδυτική δραστηριότητα. Φορέστε το πηγαίνοντας για scuba diving, snorkeling, hiking και γενικά σε οποιαδήποτε απαιτητική δραστηριότητα και απολαύστε άφοβα όλα τα premium χαρακτηριστικά του.

Ο νέος σας φίλος στην κατάδυση

Εάν κάνετε συχνά καταδύσεις, έχετε υψηλές απαιτήσεις από το smartwatch σας και με το HUAWEI WATCH Ultimate αυτές δεν είναι απλά εφικτές, αλλά γίνονται αυτονόητες. Ακόμα και όταν φτάσετε τα 100 μέτρα υποβρύχιας κατάδυσης, συνεχίζετε να απολαμβάνετε δυνατότητες ήχου, καθώς ο πατενταρισμένος μηχανικός και αδιάβροχος σχεδιασμός του smartwatch μπορεί να αντέξει 24 ώρες σε κατάσταση βύθισης έως 100 μέτρων. Παράλληλα, οι πάνω από 20 υπενθυμίσεις που μπορούν να οριστούν είναι ιδανικές για να οργανώσετε σχέδια κατάδυσης, παρακολουθώντας δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Μπορούμε με ευκολία, δηλαδή, να πούμε πως αυτό το smartwatch φτιάχτηκε για κατάδυση, όχι μόνο προσφέροντας βασικές δυνατότητες αλλά δίνοντας παροχές που αλλάζουν εξ ολοκλήρου την εμπειρία.

Υπαίθριες δραστηριότητες «υπό ιατρική παρακολούθηση»

Οι υπαίθριες δραστηριότητες, πέρα από gadget αντοχής, χρειάζονται και κάποιον που να παρακολουθεί την υγεία σας ανά πάσα στιγμή, ακόμα και στις πιο απαιτητικές καταστάσεις -ειδικά σε αυτές-. Πώς είναι τα επίπεδα του οξυγόνου σας όταν κάνετε έντονη αερόβια άσκηση; Πώς είναι η λειτουργία της καρδιάς; Το HUAWEI WATCH Ultimate ξεχωρίζει, γιατί δεν προσφέρει μόνο τις βασικές καρδιακές καταγραφές, αλλά ηλεκτροκαρδιογράφημα με πιστοποίηση CE MDR, δηλαδή ιατρικού επιπέδου. Μετράει τον καρδιακό παλμό, ελέγχει με ακρίβεια την αρτηριακή ανελαστικότητα, μετράει το οξυγόνο σας και παρακολουθεί τον ύπνο και το άγχος καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επί της ουσίας, έχετε 24/7 στο χέρι σας κάποιον που σας φροντίζει από κάθε άποψη.

Το άγχος της μπαταρίας εξαφανίζεται

Σκεφτείτε να είστε σε εξόρμηση στο βουνό ή σε έναν παραθαλάσσιο προορισμό και να επιδίδεστε στις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να σας συμβεί είναι να τελειώσει η μπαταρία του smartwatch. Με το HUAWEI WATCH Ultimate στο χέρι σας, κάθε άγχος εξαφανίζεται, αφού φορτίζει πλήρως σε 60 λεπτά και κρατάει 2 εβδομάδες χωρίς να χρειαστεί να το ξαναφορτίσετε στο ενδιάμεσο. Ακόμα, όμως, κι αν παρέλθει αυτό το διάστημα και δεν το έχετε φορτίσει επειδή ξεχαστήκατε, μέσα σε 10 λεπτά φτάνει το 25% και σας σώζει ολόκληρη τη μέρα στην εξοχή χωρίς μεγάλα διαλείμματα από την πεζοπορία, την ποδηλαδία, το caving ή το scuba diving.

Τα HUAWEI smartwatches είναι συμβατά με iOS και Android κινητά τηλέφωνα.

Το HUAWEI WATCH Ultimate, το νέο smartwatch υψηλής τεχνολογίας της Huawei που ξεπερνά τις προηγούμενες κορυφαίες κατηγορίες της, είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από το δίκτυο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei: Γερμανός, Cosmote, Κωτσόβολος, Public Group, Πλαίσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider