Νέα χρηματοδότηση 1.8 εκατ. ευρώ «σήκωσε» το Douleutaras.gr

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα χρηματοδότηση 1.8 εκατ. ευρώ «σήκωσε» το Douleutaras.gr

Νέα χρηματοδότηση ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ σήκωσε η πρωτοποριακή διαδικτυακή υπηρεσία που σου επιτρέπει να βρεις τον κατάλληλο επαγγελματία για οποιαδήποτε υπηρεσία χρειάζεται το σπίτι, Douleutaras.gr. Ο τρίτος γύρος χρηματοδότησης που κατάφερε να εξασφαλίσει η εταιρεία έρχεται από Ελληνικά και Διεθνή Funds, όπως το VentureFriends το PJ Catalyst της Τράπεζας Πειραιώς και το AddVenture.

Να υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη έκδοση του Douleutaras.gr βγήκε στον «αέρα» τον Νοέμβριο του 2013, ως ένα πρότζεκτ το οποίο θα επέτρεπε σε πελάτες και επαγγελματίες να βρουν ο ένας τον άλλο άμεσα και χωρίς ενδιάμεσους. O εκσυγχρονισμός της πλατφόρμας έγινε τον Μάρτιο του 2015 ;ένα μετά τον πρώτο γύρο χρηματοδότησης ύψους 350.000 ευρώ που απέσπασε η online πλατφόρμα επαγγελματιών, από το επενδυτικό κεφάλαιο PJ Catalyst της Τράπεζας Πειραιώς, αλλά και τους επενδυτές Απόστολο Αποστολάκη του Venture Friends και Ιάσωνα Μανολόπουλο με στόχο την γεωγραφική επέκταση της εταιρείας.

Ένα χρόνο αργότερα η εταιρεία κατάφερε να κλείσει τον δεύτερο γύρο χρηματοδότησης 1 εκατομμύριο ευρώ, με την συμμετοχή των γνωστών επενδυτών για την επέκτασή της εταιρείας στην Ανατολική Ευρώπη με πρώτο σταθμό τη Ρουμανία

Εισάγοντας συνεχώς νέες υπηρεσίες η πλατφόρμα douleutaras.gr αποτελεί σήμερα ένα πλήρες marketplace επαγγελματιών και τεχνικών για διάφορες εργασίες που θέλουμε να κάνουμε εντός και εκτός σπιτιού προσφέροντας ένα πλήρες προφίλ για κάθε επαγγελματία σε συνδυασμό με αξιολογήσεις της κοινότητας γα κάθε επαγγελματία.

Οι καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει το Douleutaras.gr έχει αναδείξει την εταιρεία στην μεγαλύτερη ηλεκτρονική πλατφόρμα εύρεσης επαγγελματιών στην Ελλάδα. Μέσα σε δύο χρόνια λειτουργίας, το δυναμικό της ξεπερνά πλέον τους 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και περισσότερους από 170.000 χρήστες που έχουν ήδη εμπιστευθεί την υπηρεσία για την εύρεση του πλέον κατάλληλου και αξιόπιστου επαγγελματία για την υλοποίηση της εργασίας τους. Ειδοποιός διαφορά για την ποιότητατων υπηρεσιών που προσφέρει αποτελεί και η τακτική της εταιρείας να αποκτά ουσιαστικές σχέσεις με κάθε επαγγελματία ώστε να διασφαλίζεται και η παροχή άριστου επιπέδου υπηρεσιών προς τους πελάτες.

Η πλατφόρμα καλύπτει τις ανάγκες των χρηστών σε μία ευρεία γκάμα επαγγελματικών εργασιών, η οποία ξεπερνά τον αριθμό των 90 Υπηρεσιών για το Σπίτι, από μία απλή ηλεκτρολογική βλάβη μέχρι την ολική ανακαίνιση ενός χώρου.

Με την νέα χρηματοδότηση όπως διευκρινίζει η ομάδα του Douleutaras.gr θα ανοίξει νέους ορίζοντες. Έχοντας ήδη επεκταθεί στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και το Ηράκλειο, στα σχέδια της περιλαμβάνεται η επέκταση σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε πόλεις του εξωτερικού.

«Το Douleutaras.gr επιχειρεί να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις στις ανάγκες που αντιμετωπίζει οποιοδήποτε νοικοκυριό σχετικά με το σπίτι του, συστήνοντας αξιόπιστους επαγγελματίες για κάθε εργασία. Στα 2 χρόνια λειτουργίας μας η απήχηση της προσπάθειας μας έχει ξεπεράσει ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες μας. Στόχος μας από εδώ και πέρα η παροχή ακόμα περισσότερων λειτουργιών που θα επιτρέψουν στους χρήστες μας να καταναλώνουν επαγγελματικές υπηρεσίες με την ίδια ευκολία που παραγγέλνουν προϊόντα», δήλωσε ο CEO & Founder του Douleutaras.gr, Ανδρέας Γραμμάτης.

Από μεριάς του ο Partner του VentureFriends, Απόστολος Αποστολάκης αναφέρθηκε στην χρήσιμη υπηρεσία με μεγάλη απήχηση που έχει καταφέρει να αναπτύξει η ομάδα του Douleutaras σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. «Όμως το πιο σημαντικό είναι πως έχει αποδείξει ότι μπορεί να μπει σε βάθος, και με τη βοήθεια της τεχνολογίας να βελτιώσει τη δύσκολη διαδικασία ανεύρεσης αξιόπιστων συνεργατών για τις οικιακές εργασίες. Αυτό μας δίνει τη βεβαιότητα ότι θα δούμε το Douleutaras.gr να γίνεται μια μεγάλη εταιρεία με παρουσία εντός και εκτός Ελλάδας» κατέληξε ο κ. Αποστολάκης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider