Στη Best Western περνούν τα ξενοδοχεία πολυτελείας της WorldHotels

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στη Best Western περνούν τα ξενοδοχεία πολυτελείας της WorldHotels
Η WorldHotels διαθέτει περίπου 300 ξενοδοχεία και πολυτελή θέρετρα σε κορυφαίους προορισμούς ανά τον κόσμο.

Στα χέρια της Best Western Hotels & Resorts περνά η διεθνής αλυσίδα ξενοδοχείων WorldHotels, η οποία έχει περίπου 300 ξενοδοχεία και πολυτελή θέρετρα σε κορυφαίους προορισμούς ανά τον κόσμο.

«Η συνεργασία μεταξύ της Best Western και της WorldHotels είναι μεγάλο επίτευγμα. Θα συνδυάσουμε τις δυνάμεις μα σε αυτή τη νέα εταιρική σχέση και θα δημιουργήσουμε ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και για τις δύο εταιρείες», δήλωσε ο David Kong, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Best Western Hotels & Resorts.

Η εξαγορά της WorldHotels ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστοί οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας. Στόχος της εξαγοράς ήταν η ενίσχυση του χαρτοφυλακίου της Best Western, με πολυτελείς μονάδες. Ωστόσο όπως διευκρινίστηκε τα WorldHotels θα διατηρήσουν τον ξεχωριστό τους χαρακτήρα και προσωπικότητα αλλά θα επωφεληθούν από την συνεχώς αναπτυσσόμενες Ecommerce υπηρεσίες της Best Western, τις ισχυρές συνεργασίες, το βραβευμένο πρόγραμμα πιστότητας πελατών, τη στοχευμένη υποστήριξη πωλήσεων και μάρκετινγκ, το παγκόσμιο δίκτυο διανομής και τις ισχυρές μηχανές κρατήσεων.

Η Best Western είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα εμπορικά σήματα ξενοδοχείων», δήλωσε ο Geoff Andrew, Διευθύνων Σύμβουλος της WorldHotels. «Η ένωση των δυνάμεών μας θέτει τις βάσει για ένα λαμπρό μέλλον τόσο για την Best Western όσο και για την WorldHotels. Η ηγετική παρουσία της Best Western σε κάθε περιφερειακή αγορά, προσφέρει ένα νέο επίπεδο τεχνογνωσίας στην WorldHotels που αναμφίβολα θα εδραιώσει την εταιρεία και σε νέες αγορές.

H Best Western τα τελευταία χρόνια καταγράφει ανοδική πορεία. Πέρυσι αναγνωρίστηκε ως μια από τις πιο καινοτόμες εταιρείες παγκοσμίως από την Fast Company, επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιό της με 13 σήματα ξενοδοχείων και πραγματοποιώντας άνοιγμα σε νέες κατηγορίες ξενοδοχείων και νέους πελάτες. Η εταιρεία μετρά περισσότερα από 70 χρόνια ζωής στο χώρο της φιλοξενίας και διαθέτει μονάδες σε περίπου 100 χώρες. Στα 13 μοναδικά εμπορικά σήματα ξενοδοχείων περιλαμβάνονται τα: Best Western®, Best Western Plus®, Best Western Premier®, Vib®, Glō®, Executive Residency by Best Western®, Sadie HotelSM, Aiden HotelSM, BW Premier Collection® και BW Signature Collection® από την Best Western. Επιπλέον έχει το franchise των Best Western: SureStay® Hotel, το SureStay Plus® Hotel και το SureStay Collection®.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των δύο εταιρειών τους επόμενους μήνες οι εταιρείες θα εστιάσουν στην δυναμική των WorldHotels ενώ δεν αποκλείουν ενδεχόμενη προσθήκη κι άλλων ξενοδοχείων πολυτελείας στην διεθνή αλυσίδα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider