Ηλεκτρονικό εισιτήριο και online check-in στα πλοία της Seajet

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ηλεκτρονικό εισιτήριο και online check-in στα πλοία της Seajet
οι επιβάτες θα λαμβάνουν τα εισιτήριά τους στο smartphone τους, στο tablet ή στον υπολογιστή τους, χωρίς αναμονή στα εκδοτήρια.

Την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου για όσους επιβάτες έχουν αγοράσει τα εισιτήριά τους online ή μέσω του call center της εταιρείας (210 71 07 710) ανακοινώνει η Seajets διευκρινίζοντας ότι οι πελάτες της θα μπορούν να πραγματοποιούν ακόμα και ηλεκτρονικό check-in μέσω της ιστοσελίδας www.seajets.gr.

Με τον τρόπο αυτό οι επιβάτες θα λαμβάνουν τα εισιτήριά τους στο smartphone τους, στο tablet ή στον υπολογιστή τους, εύκολα, γρήγορα και χωρίς αναμονή στα εκδοτήρια.

Το ηλεκτρονικό check-in είναι διαθέσιμο 48 ώρες πριν την αναχώρηση.

Η πολυαναμενόμενη αυτή δυνατότητα που εφαρμόζει η Seajets για τους πελάτες της επιβεβαιώνει πως η εταιρεία συνεχίζει να πρωτοπορεί, επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες και αναβαθμίζοντας συνεχώς το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό.

Να σημειωθεί ότι η Seajet λειτουργεί 14 σύγχρονα και πολυτελή πλοία κι εξυπηρετεί καθημερινά 26 νησιά, συμβάλλοντας εμπράκτως στον εκσυγχρονισμό του τουριστικού κλάδου και την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider