Η Μήλος κατακτά ακόμα και τις πιο μακρινές αγορές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Μήλος κατακτά ακόμα και τις πιο μακρινές αγορές
Η Μήλος κερδίζει, πέρα από τις παραδοσιακές, ακόμα και τις πιο μακρινές αγορές, όπως η Ινδία, η Αυστραλία και η Αμερική, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα.

Η Μήλος κερδίζει, πέρα από τις παραδοσιακές, ακόμα και τις πιο μακρινές αγορές, όπως η Ινδία, η Αυστραλία και η Αμερική, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα.

Πρόσφατα, το κυκλαδίτικο νησί αναδείχτηκε για μια ακόμα φορά για τις εναλλακτικές του δυνατότητες, μέσω της ινδικής ταξιδιωτικής ιστοσελίδας Outlook Traveller, και συγκαταλέχθηκε ανάμεσα στα 10 καλύτερα ελληνικά νησιά για «τους μοναδικούς βραχώδεις σχηματισμούς και της αμμώδεις παραλίες της».

Το Outlook Traveler είναι το πιο ευρέως διαβασμένο ταξιδιωτικό περιοδικό και ιστότοπος της Ινδίας με σημαντική επιρροή στην επιλογή ταξιδιών.

Η Μήλος όμως συγκαταλέχτηκε και ανάμεσα στα ελληνικά νησιά που προτείνει και το αυστραλιανό περιοδικό Signature Luxury Travel που αναφέρει ότι:

«Το ηφαιστειογενές νησί της Μήλου φημίζεται για το σεληνιακό του τοπίο από σκληρό μαύρο βράχο λάβας και απαλή λευκή πέτρα τούφας, που σχηματίζουν μια εντυπωσιακή ακτογραμμή από βράχους που περιτυλίγονται από τιρκουάζ νερά. Η Μήλος είναι εύκολα προσβάσιμη με αεροπλάνο και με πλοίο καθώς πραγματοποιούνται δρομολόγια από και προς τον Πειραιά, τη Σαντορίνη, την Ίο, τη Σίφνο, τη Φολέγανδρο και άλλα.

Το ταξίδι μεταξύ της Μήλου και της Σαντορίνης με πλοίο διαρκεί μόνο δύο ώρες. Αυτό που πρέπει να κάνετε στη Μήλο είναι να περάσετε μια μέρα κάνοντας yachting. Υπάρχει μεγάλη πληθώρα γιοτ που κάνουν τον γύρο του νησιού, δίνοντας στον επισκέπτη την ευκαιρία να απολαύσει τα μικροσκοπικά ψαροχώρια βαμμένα σε χρώματα καραμέλας, καθώς και τους εντυπωσιακούς γεωλογικούς σχηματισμούς βράχων, τις αμμώδεις παραλίες και τις παράκτιες σπηλιές, μερικές από τις οποίες μπορείτε και να κολυμπήσετε».

Το Signature Luxury Travel & Style είναι ένα περιοδικό με έδρα την Αυστραλία, το οποίο εκδίδεται σε έντυπη και ψηφιακή μορφή και είναι εξειδικευμένο στο lifestyle και στα ταξίδια πολυτελείας. Θεωρείται δε, ότι είναι ένα από τα πιο κορυφαία περιοδικά στον τομέα του luxury travel παγκοσμίως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μήλος, σύμφωνα με στοιχεία επιβατικής κίνησης πλοίων για κρατήσεις μέσω του Ferryhopper, ανέφερε μάλιστα ότι επισκέπτες από τις ΗΠΑ και τη Γαλλία, που έκαναν έντονη την παρουσία τους το φετινό καλοκαίρι στα νησιά, «φάνηκε να προτιμούν τους παραδοσιακά πιο τουριστικούς προορισμούς όπως τη Μήλο».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Επανάσταση στα smartphones από την realme - Πέτυχε πλήρη φόρτιση σε σχεδόν 4 λεπτά

Σουρωτή ΑΕ: Βοήθησε τους πυρόπληκτους της Αττικής στέλνοντας περισσότερα από 25.000 λίτρα νερό

Το «σκληρό» καταναλωτικό κλίμα οδηγεί στην έξοδο CEO κολοσσών

gazzetta
gazzetta reader insider insider