Στο Sofitel Athens Airport το βραβείο Guest Review της Booking.com

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Στο Sofitel Athens Airport το βραβείο Guest Review της Booking.com

Το υψηλό επίπεδο φιλοξενίας του Sofitel Athens Airport βράβευσε για ακόμα μια φορά η πλατφόρμα ταξιδιωτικών κρατήσεων booking.com απονέμοντάς του το Guest Review Awards.

Η Booking.com επιβραβεύει κάθε χρόνο τα καταλύματα με μέση βαθμολογία από 8.0 και πάνω, βάσει 5 ή περισσοτέρων online σχολίων. Η διάκριση προέκυψε φέτος μέσα από 140 εκατομμύρια αξιολογήσεις επισκεπτών παγκοσμίως με βασική προϋπόθεση τη συνέπειά του ξενοδοχείου στην προσφορά υπηρεσιών διαμονής υψηλής ποιότητας και στη δημιουργία μοναδικών ταξιδιωτικών εμπειριών.

«Για ακόμα μια χρονιά οι επισκέπτες του Sofitel Athens Airport δήλωσαν ξεκάθαρα πως είμαστε το αγαπημένο τους ξενοδοχείο. Το πάθος, η αφοσίωση, και η εργατικότητα όλων εμάς στο Sofitel Athens Airport οδήγησαν στην απόκτηση μιας σημαντικής διάκρισης όπως είναι τα βραβεία 2017 Guest Review Award» αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport, Γιώργος Σταύρου.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα ξενοδοχεία Sofitel είναι η μόνη γαλλική αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων με παρουσία σε πέντε ηπείρους με 120 διευθύνσεις σε σχεδόν 40 χώρες έχοντας στο δυναμικό τους περισσότερα από 30.000 δωμάτια παγκοσμίως. Ως σύγχρονα ξενοδοχεία και θέρετρα είναι προσαρμοσμένα στους σημερινούς απαιτητικούς και ευέλικτους ταξιδιώτες, δίνοντας έμφαση στην ομορφιά και την ποιότητα.

Όπως αναφέρει ο όμιλος είτε το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά μιας μεγαλούπολης όπως το Παρίσι, το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, η Σαγκάη ή το Πεκίνο, είτε στο Μαρόκο, την Αίγυπτο, τη Γαλλική Πολυνησία ή την Ταϊλάνδη, προσφέρουν μία γνήσια εμπειρία του γαλλικού «art de vivre».

Sofitel Legend και Sofitel So οι δυο αλυσίδες που εμπλουτίσουν τα Sofitel Luxury Hotels

Μάλιστα η εταιρεία εμπλούτισε τα πολυτελή ξενοδοχεία της με ακόμα επωνυμίες τα Sofitel Legend και τα Sofitel So. Τα ξενοδοχεία Sofitel Legend συχνά φιλοξενούνται σε διατηρητέα κτίρια εθνικής πολιτιστικής κληρονομιάς όπως το Sofitel Legend Metropole Hanoi, το Sofitel Legend The Grand Amsterdam και το Sofitel Legend Old Cataract Aswan ενώ τα Sofitel So ανήκουν στην κατηγορία των «boutique» με κύρια χαρακτηριστικά το σύγχρονο αρχιτεκτονικό design με την υπογραφή διάσημων αρχιτεκτόνων αλλά και την ξεχωριστή διακόσμηση από διεθνείς προσωπικότητες του κόσμου της μόδας, του design ή της τέχνης, όπως το Sofitel So Mauritius Bel Ombre, το Sofitel So Bangkok και το Sofitel So Singapore (2013).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider