Νέες προσφορές της Emirates στη Business Class

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Νέες προσφορές της Emirates στη Business Class

Σε νέες προσφορές για κρατήσεις δύο business class εισιτηρίων από σήμερα, 6 Φεβρουαρίου έως την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 προχωρά η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρία παγκοσμίως, Emirates. Οι προσφορές αφορούν ταξίδια που θα θα πραγματοποιηθούν την περίοδο από 9 Φεβρουαρίου 2018 έως 30 Νοεμβρίου 2018 και ισχύουν για κοινή κράτηση εισιτηρίων Business Class για δύο άτομα που ταξιδεύουν μαζί.

Εκμεταλλευόμενοι τις προσφορές της οι επιβάτες μπορούν να πετάξουν με ένα ακόμα άτομο σε προορισμούς όπως Ντουμπάι, η Νέα Υόρκη, η Σιγκαπούρη κλπ., ανακαλύπτοντας την απίστευτη εμπειρία της Business Class της Emirates.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Business Class της Emirates προσφέρει κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στο ice,το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει της Emirates καθώς και εργασία στο tablet ή το laptop σας με άνεση, γκουρμέ μενού και kit περιποίησης της εταιρίας Bulgari, με το νέο άρωμα της Bulgari Eau Parfumée au Thé Blanc, σε συνδυασμό με διάφορα προϊόντα περιποίησης για την επιδερμίδα.

Οι προορισμοί που περιμένουν τους συνεπιβάτες που θα επωφεληθούν από τις νέες προσφορές για την Emirates Business Class είναι μεταξύ άλλων: Ντουμπάι με 1.809 ευρώ, Νέα Υόρκη με 1.889 ευρώ, Πεκίνο με 1.949 ευρώ, Σιγκαπούρη 2.199 ευρώ, Οσάκα με 1.949, Κέιπ Τάουν 2.209 ευρώ, Σεούλ 2.099 ευρώ, Σίδνεϋ 2.859 ευρώ και Μπανγκόκ 2.059 ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider