Τέσσερα νέα δρομολόγια από την Sky Express

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τέσσερα νέα δρομολόγια από την Sky Express

Την διεύρυνση του δικτύου της προωθεί η ελληνική αεροπορική εταιρεία Sky Express, εμπλουτίζοντας τα δρομολόγιά της με τέσσερις νέους προορισμούς. Πιο συγκεκριμένα, από 1η Μαΐου ξεκινά τα δρομολόγια Αθήνα-Αλεξανδρούπολη και Αθήνα-Κεφαλονιά ενώ από 16 Ιουλίου ξεκινούν και τα δρομολόγια Αθήνα-Μυτιλήνη και Αθήνα-Σάμος.

Τα νέα δρομολόγια είναι ήδη διαθέσιμα στους επιβάτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τις κρατήσεις τους στο www.skyexpress.gr

Πέρα από την επέκταση σε νέους προορισμούς η εταιρεία ανανεώνει και τον στόλο της έχοντας παραλάβει τους τελευταίους μήνες δύο νέα, ιδιόκτητα, αεροσκάφη ATR72-500, 70 θέσεων. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ενταχθεί στο στόλο της Sky Express ακόμα ένα ATR42-500 ενώ μέσα στους επόμενους μήνες ο στόλος θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο προκειμένου να καλύψεις τιο αυξημένο κατά 70% πτητικό πρόγραμμα που εταιρεία έχει ανακοινώσει για το φετινό καλοκαίρι.

«Η Sky Express θα συνεχίσει να διευρύνει την παρουσία της και να ισχυροποιεί την θέση της στην Ελληνική αεροπορική αγορά. Ακούγοντας τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, ενώνουμε την Ελλάδα από άκρη σε άκρη, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη του τουρισμού και του ανταγωνισμού, που έχει ως τελικό ωφελημένο τον επιβάτη καθώς αποκτά περισσότερες επιλογές και καλύτερες υπηρεσίες. Δέσμευση μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και στόχος μας να αποτελούμε την Νο1 επιλογή των επιβατών», σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, κ. Χάρη Μπότσαρη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider