Απογειώθηκαν τα κέρδη της Emirates Group - Αύξηση 67%

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Απογειώθηκαν τα κέρδη της Emirates Group - Αύξηση 67%

Αυξημένα κέρδη κατά 67% σε σχέση με πέρυσι ήταν τα κέρδη της Emirates Group για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου 2018,

Η Emirates Group, η οποία έχει στον όμιλό της την μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, ανακοίνωσε κέρδη ύψους 1,1 δισ. δολαρίων (4,1 δισ. Ντιρχάμ των ΗΑΕ).

Τα κέρδη ανέκαμψαν λόγω της ισχυρής ζήτησης για αεροπορικές μεταφορές και των συναλλαγματικών επιδράσεων και οι πωλήσεις της ανήλθαν σε επίπεδα ρεκόρ και διαμορφώθηκαν στα 27,9 δισ. δολάρια,αυξημένες κατά 8% σε σχέση με πέρυσι.

Η κίνηση των επιβατών αυξήθηκε ελαφρώς - κατά 4% φτάνοντας τα 58 εκατομμύρια.

Μετά τα θετικά της αποτελέσματα η εταιρεία ανακοίνωσε μέρισμα ύψους 545 εκατομμυρίων δολαρίων (2 δισ. Ντιρχάμ) στην Investment Corporation του Ντουμπάι.

H Emirates έχει δυναμική παρουσία και στην ελληνική αγορά. H παρουσία της έχει ξεκινήσει από το 1996. Τα τελευταία 22 χρόνια, η Emirates έχει προσφέρει τις μοναδικές της υπηρεσίες σε περίπου 2,4 εκατομμύρια επιβάτες στην ελληνική αγορά. Η πρώτη εταιρία που συνέδεσε απευθείας την Αθήνα με το Ντουμπάϊ, η Emirates, από το Μάρτιο του 2017 προσφέρει ακόμη τη μοναδική απευθείας, καθημερινή πτήση που συνδέει την Ελλάδα με τις ΗΠΑ 365 μέρες τον χρόνο. Οι επιβάτες που πετούν με την Emirates μπορούν να διασκεδάσουν με ταινίες και προγράμματα στα περισσότερα από 3.500 κανάλια του ice, του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας της εταιρίας. Θα μπορούν ακόμη να απολαύσουν την άριστη φιλοξενία και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που προσφέρει το διεθνές, πολυπολιτισμικό πλήρωμα της Emirates. Έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία της με μόλις δύο αεροσκάφη το 1985, η Emirates είναι πλέον η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρία του κόσμου, με ένα δίκτυο 159 προορισμών σε 85 χώρες και περιοχές ανά τον κόσμο, το οποίο εξυπηρετείται από έναν εντυπωσιακό στόλο 269 αεροσκαφών, που σήμερα αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από Boeing 777s και Airbus A380s.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider