ΕΟΔΥ: Συνέχιση του προγράμματος PHILOS μέχρι το τέλος του έτους

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΕΟΔΥ: Συνέχιση του προγράμματος PHILOS μέχρι το τέλος του έτους
Το πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη Επείγουσα Παρέμβαση Υγείας για την προσφυγική κρίση-PHILOS», θα συνεχιστεί έως το τέλος του έτους, καθώς συμφωνήθηκε η χρηματοδότησή του.

Το πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη Επείγουσα Παρέμβαση Υγείας για την προσφυγική κρίση-PHILOS», θα συνεχιστεί έως το τέλος του έτους, καθώς συμφωνήθηκε η χρηματοδότησή του, αναφέρει ο ΕΟΔΥ.

«Ο ΕΟΔΥ επιτελώντας τον πρωταρχικό του σκοπό δηλαδή την παροχή υπηρεσιών, που συμβάλλουν στην προστασία και βελτίωση της υγείας και την αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης του πληθυσμού, έχει προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη υλοποίηση του προγράμματος και η αδιάλειπτη παροχή Υγειονομικών Υπηρεσιών στις Δομές Φιλοξενίας/Πρώτης Υποδοχής του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου όλης της χώρας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού.

Οι εργαζόμενοι του προγράμματος θα λάβουν γραπτή ενημέρωση από τα αρμόδια τμήματα του Οργανισμού για τις απαιτούμενες ενέργειες και τη συνέχιση της παραμονής τους στις Δομές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider