ΣτΕ: Αναβλήθηκε η εκδίκαση για το Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας στους υγειονομικούς

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣτΕ: Αναβλήθηκε η εκδίκαση για το Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας στους υγειονομικούς
«Παράταση» για τις 4 Νοεμβρίου 2024 πήρε η εκδίκαση της προσφυγής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) για το Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας. Η εκδίκαση της προσφυγής, η οποία ζητά την ακύρωση της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) στο σκέλος των αποκλεισμών και διαχωρισμών των υγειονομικών, είχε οριστεί για σήμερα, Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2024, στις 9 π.μ..

«Παράταση» για τις 4 Νοεμβρίου 2024 πήρε η εκδίκαση της προσφυγής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) για το Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας. Η εκδίκαση της προσφυγής, η οποία ζητά την ακύρωση της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) στο σκέλος των αποκλεισμών και διαχωρισμών των υγειονομικών, είχε οριστεί για σήμερα, Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2024, στις 9 π.μ..

Σημειώνεται ότι αποτελεί πάγιο αίτημα της Ομοσπονδίας να μην αποκλειστεί κανένας υγειονομικός από το Επίδομα και ταυτόχρονα να διορθωθούν οι αδικίες.

«Η εισηγήτρια του ΣτΕ πρότεινε αναβολή λίγων ημερών προκειμένου να κατατεθούν όλα τα σχετικά έγγραφα και φάνηκε από την εισήγησή της ότι υπάρχει ελπίδα δικαίωσης, αφού ανέφερε την προοπτική ένταξης των υγειονομικών στην αρχή της ισότητας στην καταβολή του επιδόματος», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ σε σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Γερμανία: Παραιτήθηκε για λόγους υγείας ο ΓΓ του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος

Χατζηδάκης: Δαπάνες 13,8 δισ. ευρώ στην 4ετία για άμυνα, παιδεία, υγεία, συντάξεις και ευάλωτους πολιτες

Συμφωνία Υπ. Υγείας - ΕΚΠΑ για το «Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider