Πέντε μπλε επιλογές για τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πέντε μπλε επιλογές για τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα
Η λίστα με όλα όσα μπορείς να προσφέρεις στους αγαπημένους σου και έχουν το χρώμα της χρονιάς.

Το 2020 βρίσκεται προ των πυλών και έχουμε μπει για τα καλά σε εορταστική ατμόσφαιρα. Οι σκέψεις που τριγυρίζουν ήδη στο μυαλό μας (πέρα από το πότε επιτέλους θα βγούμε σε άδεια!) έχουν να κάνουν με το πού θα κάνουμε ρεβεγιόν; τι θα φορέσουμε; τι δώρα θα πάρουμε στους αγαπημένους μας.

Για τις περισσότερες από τις παραπάνω ερωτήσεις αφήνουμε εσάς να βρείτε την απάντηση. Όσον αφορά την τελευταία, δημιουργήσαμε μια λίστα με 5 μπλε δώρα (το χρώμα του 2020) για μια καλύτερη νέα χρονιά, όπως το myblu το προϊόν νέας γενιάς της Imperial Tobacco Hellas, για να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη.

1. Μία βόλτα με φόντο το μπλε της θάλασσας

'''''

Ποιος είπε ότι η θάλασσα δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να επισκεφτείτε τον χειμώνα; Τέτοιες μέρες ελάχιστος κόσμος κυκλοφορεί στις παραλίες, οι οποίες είναι καθαρές και έχουν αφεθεί στα χέρια της φύσης για να τις διαμορφώσει όπως εκείνη γνωρίζει καλύτερα.

Οπότε, προτείνουμε να πάρετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να περπατήσετε σε μια αμμουδιά κοντά στο αστικό κέντρο και να τη συνδυάσετε με ένα ωραίο γεύμα με φόντο τη θάλασσα. Ένα απλό δώρο που θα εκτιμηθεί όσο λίγα.

2. Το myblu

....

Ένα δώρο τόσο για τον εαυτό σας όσο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν ψάχνετε κάτι εναλλακτικό στο χώρο του καπνίσματος, το myblu, το οποίο μεταξύ άλλων κυκλοφορεί και σε μπλε χρώμα, είναι η απάντηση.

Το Προϊόν Νέας Γενιάς της Imperial Tobacco Hellas είναι ήδη πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του στη Δυτική Ευρώπη, εξασφαλίζει την ασφάλεια και την ποιότητα στην εμπειρία του ηλεκτρονικού τσιγάρου και διαθέτει προγεμισμένες κάψουλες σε 6 πλέον γεύσεις (φράουλα, tobacco, βανίλια,

Blue Ice) ανάλογα και με την περιεκτικότητα νικοτίνης που θέλετε!

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και η νέα γεύση Blue Ice με 0% περιεκτικότητα σε νικοτίνη, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους ενήλικους καπνιστές να επιλέγουν την αγαπημένη τους γεύση όχι μόνο ανάμεσα σε 2 επίπεδα Νικοτίνης (0,8% και 1,6%) αλλά και χωρίς νικοτίνη!

3. Ένα μπλε πουκάμισο

''''

Το μπλε καταφέρνει να συνδυάσει το casual με το επίσημο. Επομένως, ένα μπλε πουκάμισο αποτελεί ένα πολύ καλό δώρο για ένα αγαπημένο πρόσωπο, αφού μπορεί να φορεθεί τόσο στο γραφείο όσο και σε μια έξοδο για διασκέδαση. Επίσης μπορεί να συνδυαστεί τόσο με τζιν ή στρατιωτικό παντελόνι όσο και με κάτι πιο επίσημο.

4. Μπλε σετ από κασκόλ και γάντια

''''

Μπορεί, όσο γράφονται αυτές οι λέξεις, ο καιρός να είναι σχεδόν αυγουστιάτικος, ωστόσο έστω ημερολογιακά έχουμε μπει για τα καλά στο χειμώνα. Επομένως, είναι θέμα χρόνου οι θερμοκρασίες στις περισσότερες περιοχές της χώρας να αρχίσουν να φλερτάρουν με το μηδέν.

Όταν, λοιπόν, οι θερμοκρασίες αρχίσουν να πέφτουν θέλουμε να είναι ζεστό κάθε σημείο του σώματός μας. Και όταν δεν είναι ζεστά το κεφάλι και τα χέρια μας, δύσκολα να ζεσταθούν τα υπόλοιπα. Για αυτό, τι καλύτερο δώρο από ένα σετ γαντιών με σκούφο; Στο χρώμα της νέας χρονιάς, έτσι;

5. Μία μπλε γραβάτα

''''

Είναι σίγουρο πως κατά τη διάρκεια των γιορτών θα χρειαστεί να παρευρεθείτε σε μια συγκέντρωση που θα χρειαστεί να ντυθείτε επίσημα. Και από ένα επίσημο ντύσιμο δεν μπορεί να λείπει μια γραβάτα. Μια γραβάτα που θα μπορέσετε να συνδυάσετε με το πουκάμισο του τρίτου μπούλετ.

Το 2020 έρχεται με φόρα και εσείς πρέπει να δημιουργήσετε τις συνθήκες για κάτι καλύτερο τόσο στη ζωή σας όσο και στη ζωή των γύρω σας. Δώστε βάση στην παραπάνω λίστα και δεν θα χάσετε!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider