Το Samsung Galaxy S20 έρχεται από το μέλλον

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το Samsung Galaxy S20 έρχεται από το μέλλον
Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τις αστείρευτες δυνατότητες του νέου smartphone σας.

Στις αρχές των ‘90s, όταν πρωτοκυκλοφόρησαν τα κινητά στην ελληνική αγορά, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως τριάντα περίπου χρόνια αργότερα, δεν θα νομιμοποιούμασταν να τα ονομάζουμε πλέον απλώς κινητά τηλέφωνα και κυρίως ότι θα αποτελούσαν προέκταση του εαυτού μας.

Στα χρόνια που μεσολάβησαν μέχρι το 2020 τα κινητά απέκτησαν τόσες δυνατότητες που πλέον ονομάζονται δικαιωματικά smartphones, ενώ δεν φανταζόμαστε να περνάμε ούτε μια ώρα μακριά τους. Αποτελούν προέκταση του εαυτού μας στη δουλειά, τη διασκέδαση, την ενημέρωση, τη γυμναστική και οποιαδήποτε άλλη έκφανση της κοινωνικής ή προσωπικής μας ζωής. 

Για αυτό όταν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε νέο smartphone, δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε οποιαδήποτε εταιρεία, αλλά μια εταιρεία με μακρά παράδοση τόσο στα smartphones όσο και στο χώρο της τεχνολογίας γενικότερα, όπως η Samsung.  

Το νέο Galaxy smartphone της Samsung ονομάζεται S20 και κυκλοφορεί σε δύο ακόμα εκδόσεις: την Galaxy S20+ και την Galaxy S20 Ultra. Παρακάτω θα μάθετε όλα όσα χρειάζεστε πριν το κάνετε δικό σας.

Ο σχεδιασμός που καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς

insider

Η οθόνη στα σημερινά κινητά είναι το παν κι αυτό η Samsung αποδεδειγμένα το γνωρίζει πολύ καλά. Το μέγεθος της οθόνης του Galaxy S20 είναι 6,2’’ του S20+ είναι 6,7’’ και του S20 Ultra 6,9’’ με αποτέλεσμα το πλαίσιο να έχει σχεδόν εξαφανιστεί. Δεν υπάρχει notch, παρά μόνο μια μικρή οπή για την κάμερα. Η οθόνη Infinity-O με πιστοποίηση HDR10+ προσφέρει μια τεράστια, καθηλωτική οθόνη με ελάχιστα στοιχεία να σας αποσπούν.

Τα 120Hz κάνουν κάθε σας κύλιση οθόνης ομαλή με αδιάκοπες μεταβάσεις, ενώ η ταχύτητα απόκρισης αφής σας προσφέρει ακρίβεια και ακόμη πιο αλληλεπιδραστική εμπειρία gaming.

Η οθόνη του φροντίζει τα μάτια σας μειώνοντας το μπλε φως σε επίπεδο pixel, ενώ ο υπερηχητικός αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος σας παρέχει την απόλυτη ασφάλεια για τε δεδομένα και τα αρχεία σας.

Η κάμερα του έρχεται από το μέλλον

insider

Οι περισσότεροι από εμάς δεν χρησιμοποιούμε την κάμερα ενός smartphone για επαγγελματικούς λόγους παρ΄όλα αυτά η κάμερα αποτελεί ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτάμε στη συσκευή που σκοπεύουμε να αποκτήσουμε. Και η κάμερα της σειράς Galaxy S20 είναι σίγουρο πώς θα τραβήξει την προσοχή σας, αφού έρχεται από το μέλλον.

Η κάμερα των S20 και S20+ διαθέτει 64 megapixel. Κάτι που σημαίνει πως θα βαρεθείτε να κάνετε μεγέθυνση και η ανάλυση όχι μόνο δεν θα χαλάει, αλλά θα διατηρεί τη σαφήνειά της ακόμα κι όταν κάνετε περικοπή των φωτογραφιών σας.

Το εξελιγμένοzoom των S20 και S20+ ξεκινά με το 3X Hybrid Optic Zoom. Σε συνδυασμό με το Super Resolution Zoom που ενισχύεται από την τεχνητή νοημοσύνη, θα σας βοηθήσει να αποτυπώσετε ολοζώντανα την όποια δράση σαν να εκτυλίσσεται ακριβώς δίπλα σας. Σημειωτέον το Galaxy S20 Ultra διαθέτει κάμερα με 108MP και το zoom της μπορεί να φτάσει τα 100x.

Στα συν της κάμερας ο νέος αισθητήρας εικόνας που προσφέρει ευκρινείς και φωτεινές φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό, ενώ διαθέτει και προηγμένη νυχτερινή λειτουργία. Επιπλέον, η εμπρόσθια κάμερα 10MP με δυνατότητα γρήγορου AF αποτυπώνει τις καλύτερές σας γωνίες στις selfie σας κι ο μεγάλος αισθητήρας εικόνας και ο σταθεροποιητής anti-rolling που αντισταθμίζουν την κίνηση της κάμερας, έτσι ώστε οι λήψεις σας να μην είναι θολές.

Όσον αφορά τα βίντεο, κι εδώ η τεχνολογία της συγκεκριμένης σειράς κινητών είναι βγαλμένη από το μέλλον. Με την εγγραφή βίντεο 8K η ανάλυση είναι 4 φορές μεγαλύτερη από το UHD και 16 φορές μεγαλύτερη από το FHD. Με την ειδική λειτουργία 8K Video Snap μπορείτε να δημιουργείται εικόνες 33MP που διατηρούν την κρυστάλλινη ανάλυσή τους ακόμη και στο μέγεθος μιας κινηματογραφικής οθόνης.

Η 5G τεχνολογία, η ακούραστη μπαταρία και ο αποθηκευτικός χώρος που δεν τελειώνει

insider

Κι αν δεν σας έφτασαν ο άψογος σχεδιασμός και η κάμερα από το μέλλον, πάμε στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που κάνουν τη σειρά Galaxy S20 της Samsung ασυναγώνιστη. To Galaxy S20 Ultra μας εισάγει στην 5G τεχνολογία. Τι σημαίνει αυτό; Πρώτον, όταν το 5G θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, θα μπορείτε να κατεβάσετε και μοιραστείτε περιεχόμενο σε πάρα πολύ υψηλές ταχύτητες, ενώ με το ενσωματωμένο 5G μόντεμ στο S20 Ultra θα μπορείτε να κάνετε λήψεις στο λεπτό και να απολαμβάνετε ελεύθερα τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές στο Netflix.

Όσον αφορά το κομμάτι της μπαταρίας, σχεδόν δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείτε ξανά με το αν είναι φορτισμένο το smartphone σας. Οι μπαταρίες έχουν μέγιστη χωρητικότητα έως και 5000mAh, ενώ διαθέτουν επίσης έξυπνο σύστημα διαχείρισης που προσαρμόζεται στις συνήθειες χρήσης του smartphone σας για να εξοικονομούν ενέργεια και να διαρκούν περισσότερο με κάθε φόρτιση.

Τέλος, ο αποθηκευτικός χώρος πραγματικά δεν έχει τέλος. Η Samsung έχοντας επίγνωση των απεριορίστων δυνατοτήτων της καμερών της σειράς Galaxy S20 δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να την αξιοποιήσουν πλήρως χωρίς να χρειάζεται να σβήνουν κάθε τρεις και λίγο φωτογραφίες και βίντεο προκειμένου να αδειάσουν αποθηκευτικό χώρο. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος φτάνει τα 128GB, όσο δηλαδή περίπου 100 ταινίες, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αύξησής του κατά 1ΤΒ χάρη στην προσθήκη microSD. 

Αν είστε έτοιμοι να μπείτε στη νέα εποχή των smartphones, οι συσκευές της σειράς Samsung Galaxy S20 είναι έτοιμες να σας δείξουν τον τρόπο. 

Sponsored by Samsung

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider